GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

LYFA

LYFA er dedikeret til at skabe den perfekte belysningsoplevelse med tankevækkende design og højkvalitetsmaterialer. Din LYFA lampe leverer tidløs belysning med høj kvalitetsstandard til alle hjem og situationer. Her finder du et bredt udvalg af lamper med et moderne touch, der passer til en bæredygtig bolig.
110 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Hvorfor skal jeg vælge en LYFA-lampe? 

Belysning er en subtil kunst, der handler om at skabe og balancere det perfekte lyslandskab – det komplekse samspil mellem lys, omgivelser og ønsket atmosfære. Lys er den ingrediens, der påvirker alt, og vores mål er at skabe den ultimative belysningsoplevelse gennem gennemtænkt design og materialer af høj kvalitet. 

Hvornår skal jeg vælge LYFA? 

LYFA tilbyder løsninger til belysning i alle typer hjem, lejligheder og situationer! LYFAs designklassikere er omhyggeligt fremstillet og opfylder uovertrufne kvalitetsstandarder. Uanset om det drejer sig om at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller effektivt at oplyse arbejdsområder, har LYFA-lamper en plads i ethvert interiør og ved enhver lejlighed. 

Hvordan arbejder LYFA med bæredygtighed? 

LYFA tilbyder en alsidig kollektion, hvor du blandt andet kan finde din bordlampe og loftlamper, der fejrer de originale designs med stor respekt. Dimensioner og materialer er omhyggeligt opdateret for at passe ind i en moderne og bæredygtig livsstil. Plastikskærme er erstattet med opalglas, og forkromningen er udskiftet med poleret rustfrit stål, hvilket sikrer et tidløst og langtidsholdbart design uden at gå på kompromis med kvalitet eller det oprindelige designsprog. 

Hvad er LYFAs designfilosofi? 

LYFA er et hjemsted for ikoniske klassikere skabt af nogle af Danmarks mest indflydelsesrige belysningsdesignere. Deres tidløse designs udforsker og forbedrer god belysning i alle dens former og aspekter. Kollektionen er rodfæstet i ren æstetik og en målrettet designfilosofi, der er blevet formet gennem årtier af dedikeret håndværk og fængslende lysdesign. 

Hvad tilbyder LYFA i deres sortiment? 

LYFA giver lys hovedrollen i ethvert rum og situation. Ved at tilbyde et bredt udvalg af varer såsom gulvlamper og væglamper, materialer og designsprog giver de dig værktøjerne til at skabe den rigtige atmosfære i dit hjem eller miljø. Udforsk LYFAs sortiment og lad dit rum skinne med tidløs belysning, der er designet til at holde, glæde og inspirere. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB