GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Varemærker/Orrefors

Orrefors

I over 100 år har Orrefors været synonymt med smukt krystalglas, kvalitet og håndværk. Selv i dag fremstilles flere af produkterne på glasværket i Småland.

258 resultater sorteret efter
1
...
8
Side 1 af 8

Orrefors - eksklusivt mundblæst glas

I over 100 år har Orrefors designet og produceret glas og glasprodukter. Orrefors står for smukt design og ægte håndværk, lokalt produceret i Småland og samarbejder med nogle af Sveriges bedste designere for at udvikle og bevare den svenske glasproduktions tradition.

Glas fra Orrefors

Orrefors er kendt for deres glasprodukter lavet af krystalglas. Deres brede sortiment omfatter blandt andet lysestager & fyrfadsstager, vaser og selvfølgelig skåle. Udover dette er der et stort udvalg af glas lavet til forskellige drikkevarer og lejligheder. Orrefors skaber smukke produkter, der er dekorative, uanset hvor i hjemmet du placerer dem. Det klare krystalglas skaber en luksuriøs oplevelse, der er perfekt til fine arrangementer. Udvalget af glas omfatter alt fra vinglas til ølglas, whiskyglas og drikkeglas.

Hvilke produkter fra Orrefors er mest populære?

I Orrefors' sortiment finder du alt, hvad du behøver lavet af eksklusivt glas af høj kvalitet. Her finder du blandt andet flere populære serier som eksempelvis Celeste, More, Legend og Carat.

Top tre mest populære glasprodukter fra Orrefors

  1. Celest lysestager
  2. More vinglas
  3. Carat vase

Historien bag Orrefors glasværk

Orrefors glasværk blev grundlagt i 1898 og har siden specialiseret sig i design og produktion af krystalglas, hvor målet har været at berige menneskers liv med smuk glaskunst og krystalglas. I dag er produktionen flyttet til glasværket i Kosta, som også ligger i Småland.

Hvad er forskellen mellem glas og krystalglas?

Orrefors er kendt for sine smukke krystalglas, men hvad er forskellen på krystal og almindeligt glas?

Den største forskel på almindeligt glas og krystalglas er, at det materiale, glassene er lavet af, kan være meget tyndere end almindeligt glas, men samtidig bevare samme styrke. Krystalglas har også en tendens til at være klarere end almindeligt glas, hvilket giver din borddækning lidt ekstra stil.

Resultatet er krystalglas, der får din drink til at flyde ekstra flot. Husk at glassene er skrøbelige og derfor skal vaskes i hånden.

Hvilke designere har Orrefors arbejdet med?

Orrefors har gennem årene samarbejdet med flere af Sveriges førende designere om at udvikle sit sortiment. På listen over samarbejder står blandt andet kendte navne som Per Moberg, Erika Lagerbielke og Ingegerd Råman, der står bag serier som Moberg Collection, More og Pulse.

Populære filtre

-

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB