GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Varemærker/Peugeot

Peugeot

Det franske mærke Peugeot er en af Frankrigs mest ikoniske eksportvarer. Mærket er mest berømt for dets krydderikværne, som findes i mange af verdens bedste restauranter, som nu også fås til hjemmet. Salt- og peberkværnene fremstilles i Frankrig, som det har været tradition siden 1874.
190 resultater sorteret efter
1
...
6
Side 1 af 6

Peugeot – kvalitets køkkenudstyr siden 1810 

I over 200 år har Peugeot skabt og designet salt- & peberkværne samt andre køkkenprodukter til daglig brug. Deres mål har været at skabe produkter, der er nemme at bruge, og som også frembringer de bedste smagsoplevelser. Deres lange historie og erfaring danner grundlaget for alle de nye produkter, som dette ikoniske brand skaber. Her kan du finde Peugeots store udvalg af salt- og peberkværne samt andre køkkenredskaber

Peugeot – salt- og peberkværne af højeste kvalitet 

Peugeot har en lang tradition og erfaring med at skabe og producere salt- og peberkværne af højeste kvalitet, og det er først og fremmest dette, de er kendt for. Her hos Nordic Nest har vi et stort udvalg af Peugeots verdenskendte og populære salt- og peberkværne fra populære kollektioner som Isen og Paris Icone. 

Hvordan arbejder Peugeot med miljø og bæredygtighed? 

Peugeot er bekymret for bæredygtighed og beskyttelse af miljøet, hvilket de gør på flere måder. Træet, som kværnene er lavet af, kommer fra PEFC-certificerede skove i Europa. Deres produkter samles på deres fabrik i Franche-Comté, Frankrig. Malingen, der bruges til farvede overflader, er også opløsningsmiddelfri. 

Derudover tager Peugeot deres sociale ansvar seriøst og samarbejder med leverandører, der hovedsageligt ansætter mennesker med forskellige handicap, der arbejder med integration. 

Historien bag Peugeot 

Peugeots historie begynder i 1810, da brødrene Jean Pierre og Jean Frédéric Peugeot omdannede en mølle, som de havde arvet, til et stålværk. Siden da har stål været centralt for Peugeot. I 1850 blev den karakteristiske løve introduceret som logo for Peugeot, og det blev også et symbol på Peugeots kværne og andre køkkenprodukter: resistente tænder, fleksible blade og hurtige snit. 

Den første peberkværn blev lanceret i 1874, og siden da har Peugeot udvidet deres sortiment af salt- og peberkværne til at inkludere et antal forskellige modeller og designs, ud over at lancere andre køkkenredskaber. Her hos Nordic Nest kan du udforske Peugeots store udvalg af salt- og peberkværne af højeste kvalitet, samt køkkenudstyr, der er det perfekte tilbehør til alle dine kulinariske eventyr. 

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB