GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Pilke

Pilke er kendt for deres højkvalitetslamper og bæredygtige design lavet lokalt i det sydlige Finland. Deres lamper er kendetegnet ved traditionelt finsk håndværk kombineret med geometriske former, skabt med moderne teknologi. Her finder du et udvalg af loftslamper, pendellamper og bordlamper fra Pilke.
51 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Pilke – bæredygtige trædesignlamper 

Pilke er kendt for deres højkvalitets bæredygtige belysning, der er lokalt fremstillet i det sydlige Finland. lamper og belysning fra Pilke er et lille stykke nordisk natur, omhyggeligt skabt af dygtige håndværkere med bæredygtig skønhed. 

Pilkens mål er at skabe en følelse af velvære gennem fortryllende belysning. Med sit karakteristiske design er lamper fra Pilke iøjnefaldende i ethvert rum og skaber særlige atmosfærer både i større offentlige rum samt små intime rum. Udforsk Pilkes store udvalg af lamper og belysning her hos Nordic Nest. 

Hvilke designs fra Pilke er de mest populære? 

Pilke designer en række populære lamper, der giver ethvert rum i dit hjem fortryllende lys. Her kan du blandt andet finde deres smukke og populære pendel, loftlamper, væglamper og mere, som alle har det karakteristiske geometriske design, som Pilke er kendt for. 

Hvad betyder Pilke på finsk? 

"Pilke" er et finsk ord, der betyder "glimt i øjet", hvilket passer perfekt til et mærke, der designer og producerer lamper og belysning med et karakteristisk og iøjnefaldende design. 

Belysning inspireret af det finske landskab 

Historien om Pilke begynder i de dybe finske skove, hvor birketræer, egetræer og asketræer inspirerer deres design. Gennem deres design ønsker det finske mærke at skabe smuk og intelligent ‘Nordic Lightfullness’. 

Hvor kommer Pilke træet fra til lamperne? 

Træet, der bruges til at fremstille Pilke-belysning, er FSC®-certificeret og kommer fra Finland, hvor lamperne også produceres. 

Hvad kendetegner Pilke belysningsdesign? 

Lamper og belysning fra Pilke har et meget karakteristisk design, der kan genkendes ved geometriske former, som leder lyset på en unik måde. Deres lamper er fremstillet gennem en kombination af finsk håndværk af højeste kvalitet og avanceret computergeometri. Lad dig fascinere og inspirere af Pilkes smukke lamper her hos Nordic Nest. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB