GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/SABRE Paris

SABRE Paris

Bestik af høj kvalitet med karakter til både hverdag og fest. Bland farver og former for at skabe en munter og personlig borddækning.
65 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Moderne bestik fra Sabre Paris   

Sabre Paris er et fransk brand, der blev grundlagt i 1933 af Francis Gelb, som driver virksomheden sammen med sin kone Pascale. Bestikket i højkvalitet fra Sabre Paris kombinerer funktionalitet med en vidunderlig elegant legesyghed. Det store udvalg inviterer dig til at blande farver og former for at skabe en helt unik borddækning. Bestikgrebet er håndlavet af farvet BPA-fri plast eller massivt træ, og produktionen af bladene finder sted i Frankrig. 

Hvad betyder ordet Sabre?   

Sabre er det franske ord for sværd, hvilket passer perfekt til brandets designfilosofi om at bryde monotonien i hverdagen ved at kombinere håndværk og kunstnerisk frihed med farver, former og materialer. 

Hvilke Sabre Paris bestik-kollektioner er de mest populære?   

Sabre Paris har en række populære bestik-kollektioner, som inkluderer både bestiksæt og individuelle bestikdele, så du kan blande og matche. Nogle af deres mest populære bestik-kollektioner inkluderer Bistrot, Essentiel og Bambou. 

Designfilosofien hos Sabre Paris   

Kernen i det franske designbrand er fællesskab og naturlig elegance, påvirket af oplevelser, rejser og møder mellem Francis og Pascale. Deres filosofi er, at stilfuldt bestik også kan bruges i hverdagen i stedet for kun at gemme det til særlige

Er Sabre Paris bestik opvaskemaskinesikkert?   

De fleste Sabre-bestik kan rengøres i opvaskemaskinen på et skåneprogram, men før rengøring er det vigtigt at være opmærksom på producentens præcise plejeinstruktioner. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB