GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Scandi Essentials

Scandi Essentials

Svenske Scandi Essentials er til for at hjælpe dig med de små, men vigtige detaljer, der fuldender dit seneste designkøb og hjælper dig med omhyggeligt at dekorere dit hjem. Hos Nordic Nest finder du Scandi Essentials' komplette udvalg af inderpuder, tæpper, rammer og meget mere til overkommelige priser.
63 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Scandi Essentials – essentielle produkter med skandinavisk design

Scandi Essentials er et svensk mærke, der tilbyder de små, men vigtige detaljer, der gør en stor forskel, når det kommer til at skabe dit hjem. En inderpude til at fylde dit pudebetræk, en ramme til din yndlingsplakat eller et tæppeunderlag, der holder dit tæppe på plads og samtidig beskytter dit gulv. Enkle produkter, der føjer værdi til dit designkøb.

Hvad er nøgleordene for Scandi Essentials?

Scandi Essentials sætter kunden i fokus og ønsker at hjælpe med at forenkle din hverdag med et praktisk udvalg af stilfulde, smarte og funktionelle produkter, der supplerer dit interiør. Nøgleord for Scandi Essentials er:

  • Funktionel
  • Overkommelig i pris
  • Simpel
  • Smart

Skandinavisk design af høj kvalitet til en overkommelig pris

Når du køber noget fra Scandi Essentials, kan du være sikker på, at produktet er af høj kvalitet, gennemtænkt og til en god pris. Med sit funktionelle og skandinaviske design er Scandi Essentials det oplagte valg, når du vil skabe grundlaget for dit interiør.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB