GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Stackelbergs

Stackelbergs

Stackelbergs er et svensk mærke, der blev grundlagt i 2009. Med en grundlæggende værdi baseret på miljøvenlig produktion fremstiller Stackelbergs smukke tæpper af højeste kvalitet. Hos Nordic Nest finder du et bredt udvalg af plaider fra Stackelbergs. Hvilken er din favorit?
16 resultater sorteret efter

Stackelbergs – Fineste mohairuld tæpper 

Tæpperne fra Stackelbergs er primært vævet af mohairuld, som stammer fra geder. Stackelbergs leverer både design og høj kvalitet i deres produkter. De følger et konsekvent tema med ikke kun at fokusere på kvalitet, men også at stræbe efter at tilbyde produkter med en grøn profil. Deres mål er, at både valg af materialer og produktionsprocesser skal have så lidt miljøpåvirkning som muligt. Her hos Nordic Nest kan du finde fine tæpper i høj kvalitet fra Stackelbergs, og du er sikker på at finde noget, der passer til dig og din indretning. 

Hvornår blev Stackelbergs grundlagt? 

Stackelbergs er et svensk firma, der blev grundlagt i 2009 af Anna-Carin Stackelberg. I dag er der et showroom beliggende på Grev Magnigatan 13 i Stockholm, hvor det er muligt at se og føle produkterne. 

Stackelbergs – Produktionen 

Tæpperne fra Stackelbergs fremstilles i Sydafrika, hvor størstedelen af mohairulden produceres. Dyrene græsser frit på gården, hvor de bor, og også under klipningen. Når ulden vaskes, spindes, farves og væves, sker det omhyggeligt med respekt for materialet. Alle anvendte farvestoffer er øko-certificerede, og i de fleste tilfælde kan produktionen spores tilbage til gården der klippede gederne. 

Hvad er mohairuld? 

Mohair er en blød og glat uld, der har en smuk og naturlig glans. Uldens blødhed afhænger af gederne alder og tidspunktet på året, de bliver klippet. Den blødeste mohairuld kommer fra lam og kaldes "kid mohair." Størstedelen af ulden kommer fra voksne geder, og de bliver klippet to gange om året. Uld fra én ged er lige nok til ét tæppe. 

Hvordan vedligeholder og vasker jeg mit tæppe? 

Ved hyppig brug kan fibre med tiden blive en smule komprimerede. Det er da let at få tæppet næsten som nyt igen ved at bruge en mohairbørste, opvaskebørste eller tøjbørste til at puffe det op. Hvis der er pletter på tæppet, kan de let fjernes med et mildt rengøringsmiddel og en fugtig klud. Det anbefales at lufte tæppet regelmæssigt, men hvis det skal vaskes, er kemisk rensning vejen frem. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB