GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Varemærker/Tom Dixon

Tom Dixon

Den internationalt anmelderroste designer Tom Dixon har skabt et nyt skandinavisk mærke, der er berømt for sine friske designs af høj kvalitet. Vælg mellem belysning, møbler og home accessories i en industriel stil.
93 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Tom Dixon - Innovation og kvalitet 

Det internationalt anerkendte mærke Tom Dixon er kendt for deres innovative designs. Hver detalje i Tom Dixons omhyggeligt udformede designobjekter udstråler kvalitet og perfektion, mens Tom Dixon selv ser enkelthed og spontanitet som kerneværdier, der guider ham gennem designprocessen, værdier som mærket blev grundlagt på. 

Hvilke Tom Dixon-produkter er mest populære? 

Tom Dixon er kendt for deres karakteristiske designstil, som kan ses i de designs, de skaber, og de produkter, de producerer. De har formået at lancere flere kollektioner, der har opnået stor popularitet, såsom Beat serien, Stone serien og den berømte Melt belysningskollektion. 

Top 3 produkter fra Tom Dixon 

  • Melt pendellampe 
  • Cut short pendellampe 
  • Etch loftlampe 

Tom Dixon belysning 

Innovativt belysningsdesign er det, der har bragt Tom Dixon-mærket anerkendelse. Her finder du deres innovative loftspendler, bordlamper, væglamper og meget mere. Deres unikke designs kombinerer industrielle designideer med et futuristisk touch, hvilket har resulteret i innovative belysningsdesigns, der har taget designverdenen med storm. 

Hjemmetilbehør fra Tom Dixon 

Udover deres lamper og belysningsløsninger har Tom Dixon mange interiørdekorationer og dekorationer af elegant design i deres vidunderlige sortiment af produkter. Her finder du alt fra lysestager og sæbedispensere til mortere og serveringsbakker. 

Hvem er Tom Dixon? 

Tom Dixon er naturligvis manden bag brandet med samme navn. I en ung alder havde han en interesse for svejsning, som han brugte til at udtrykke sine radikale designideer i form af møbler. Han blev en internationalt anerkendt designer i 1980'erne for sit meget populære S Chair-design for det italienske mærke Cappellini. 

Ægte håndværk, innovativt designtænkning og et stærkt fokus på funktionalitet er alle værdier, Tom Dixon har lært og anvendt gennem sine år som designer, og det er hvad han bragte med sig, da han grundlagde brandet Tom Dixon i 2002. 

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB