GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Køkken & madlavning

Køkken & madlavning

Her finder du alt det køkkentilbehør du skal bruge for at gøre madlavningen til en leg. Vi har et bredt sortiment af køkkenknive, køkkenredskaber, stegepander, køkkenopbevaring, bageredskaber med mere.

5559 resultater sorteret efter
1
...
155
Side 1 af 155

Praktisk og stilfuldt køkkenudstyr og køkkenaccessories 

Uanset om du leder efter at supplere dine køkkenforsyninger, eller er på udkig efter et helt nyt sæt, vil du her kunne finde et bredt udvalg af produkter til ethvert formål i køkkenet. 

Moderne køkkenaccessories fra kendte mærker 

Her hos Nordic Nest finder du et stort udvalg af de bedste køkkenforsyninger fra populære mærker såsom: 

Køkkenaccessories til madlavning 

Fra saks og piskeris til rivejern og skrællere, her vil du finde et udvalg af køkkenaccessories, der er perfekt til at hjælpe dig i køkkenet. 

Øverst på listen over essentielle køkkenredskaber er køkkenknive. Uanset hvad du forbereder, vil et sæt knive af den højeste kvalitet gøre din madlavningsoplevelse lettere og mere komfortabel. Her finder du et udvalg af knive alt fra kokkeknive, grøntsagsknive og brødknive og ned til de mindste skrælleknive. Opbevar dine knive i en stilfuld knivblok eller vis dine blade på en magnetisk knivliste for at holde dem i god form og skarpere i længere tid. 

Stilfuldt og praktisk kogegrej 

Uanset om du er en erfaren kok eller nybegynder i køkkenet, vil kogegrej af god kvalitet gøre din madlavningsoplevelse lettere og mere komfortabel. Fra stegepander og gryder til wok og grill, her vil du finde et udvalg af professionelt kogegrej og stegepandesæt fra kendte mærker inklusiv Zwilling, Demeyere og WMF

 

Køkkenaccessories fra dine yndlingskollektioner 

Skab et balanceret look i dit køkken ved at vælge køkkenaccessories fra din yndlingskollektion. Nogle populære kollektioner for køkkenforsyninger inkluderer: 

Hvis du leder efter at købe køkkenartikler af god kvalitet fra skandinaviske mærker og designere, har Nordic Nest det bedste sortiment. 

For eksempel har Marimekko et udvalg af farverige køkkenaccessories inklusive viskestykker, grydelapper og bordløbere. Hvorfor ikke vælge matchende køkkenaccessories fra din yndlings Marimekko kollektion såsom Unikko og Räsymatto for et harmonisk look i din indretning. 

 

Vi anbefaler også de højkvalitets madlavningsaccessories fra det danske mærke Eva Solo for at skabe en skandinavisk følelse i dit køkken. Designene er ikke kun smukke, men også en fornøjelse at bruge - en kombination af design og funktionalitet som Eva Solo har tilbudt konsekvent i over 100 år. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB