GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/House Doctor

House Doctor

Den danske designvirksomhed House Doctor er blevet verdensberømt for deres unikke lamper og innovative designs til hjemmet. Her finder du et bredt udvalg af interiør og møbler med stor personlighed fra House Doctors provokerende sortiment.

689 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
20
Side 1 af 20

Hvornår blev House Doctor grundlagt?

House Doctor blev grundlagt i 2001 af søskendeparret Rikke Juhl Jensen, Gitta Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Virksomheden er vokset meget siden starten og er i dag en af Danmarks mest populære producenter af interiør, møbler og design.

Hvad er House Doctors designfilosofi?

House Doctor har en ukonventionel stil, hvis design og produkter passer perfekt ind i bohemestilen med en masse personlighed og varme. De opfordrer dig til at turde blande og matche forskellige materialer, farver og former, så du kan skabe din helt egen personlige stil.

Society of Lifestyle

I 2019 besluttede House Doctor-grundlæggerne at samle virksomhedens fire forskellige brands under én paraply, kaldet Society of Lifestyle. De tre andre mærker, som er samlet inden for Society of Lifestyle, er:

Møbler, interiør og design – alt i ét

Ligesom navnet Society of Lifestyle antyder, er interiør, møbler og design samlet i én herlig blanding. Ved at samle alle brands ønskede virksomheden at signalere, at produkterne ikke kun er produkter, men er forbundet med større spørgsmål om livsstil, som omfatter alle hjørner af hjemmet, hvilket er deres største passion.

En bred vifte af boligtilbehør

House Doctor er især blevet kendt for deres spejle og lamper. Sortimentet omfatter også møbler, tæpper og porcelæn – kort sagt alt, hvad du overhovedet kan få brug for til alle rum i dit hjem!

House Doctors farve- og formsprog

House Doctor-serien, der blandt andet består af interiør, møbler og lamper, er holdt i afdæmpede farvetoner, hvilket skaber en flot kontrast til det dristige og innovative design. Du finder her blandt andet keramikserien Rustic, som bidrager med en behagelig varm stil med sin blå farve og store personlighed. 

Håndlavet design

Mange af House Doctors tallerkener og porcelænsdele er håndlavede, og ingen er ens, hvilket tilføjer en uperfekt charme til borddækningen. Flere af lamperne er håndlavede, og hvert eksemplar er derfor ganske unik.

Sådan kontrollerer House Doctor produktkvaliteten

For at sikre, at produkterne er af en god kvalitet, udvælges House Doctors producenter med stor omhu og nøjagtighed. Et håndlavet design bidrager også til, at kvaliteten kan sikres. Dette skyldes, at det ofte tager længere tid og kræver mere finesse at skabe produkterne i hånden.

Hvad er House Doctors designvision?

House Doctors vision er fortsat at hjælpe kunderne med at skabe hyggelige og personlige hjem. Det er også denne vision, som konstant driver virksomheden fremad. House Doctor ønsker også at opmuntre til kreativitet i hjemmet for at kunne skabe den type hjem, som er alene af deres art.

Innovative lamper med et skandinavisk design

For at skabe et trygt og hyggeligt hjem er den rigtige belysning alfa og omega. House Doctor har noteret sig dette med et stort udvalg af lamper, som er blevet ultrapopulære. Lamperne er blevet noget af en trendfavorit og findes i mange skandinaviske hjem.

Hvad er House Doctor 5 mest populære lampeserier?

Hvordan arbejder House Doctor med miljø og spørgsmålet om bæredygtighed?

Når du køber interiør, møbler og design fra House Doctor, træffer du et bæredygtigt valg. Virksomheden arbejder meget med bæredygtighed og støtter op om flere forskellige miljøprojekter. Blandt andet er man gået sammen med organisationen "Grow for it", der arbejder for at modvirke den globale opvarmning gennem plantning af træer.

House Doctor støtter også projektet "Kenya Book Box", som er et initiativ, der støtter børn i Kenya under deres skolegang med bøger og skoleudstyr.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB