GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Tærteforme

Et tærtefad med udtagelig bund eller små tærteforme til både at tilberede og servere retten i giver dig mange muligheder for at skabe variation i den kulinariske verden.
42 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Praktiske og smukke tærtefade 

Tærte i alle dens former er en klassisk ret, der passer både til hverdagsmåltider og særlige lejligheder. Uanset om du laver en stor, umami tærte eller en sød desserttærte, er et tærtefad i den rette størrelse nødvendigt for at bage tærten jævnt og servere den let. Et tærtefad er en rund, ovnsikker skål lavet af keramik, porcelæn eller glas, som tåler høje temperaturer og er perfekt egnet til denne ret. Her finder du et stort udvalg af tærtefade i forskellige størrelser og stilarter fra flere velkendte mærker. 

Hvilket tærtefad er det mest populære? 

Tærtefade findes i forskellige farver, former og størrelser, der passer til alle lejligheder. Vælg et originalt og farverigt fad, som dem fra RICE, hvis du vil have, at fadet skal skille sig ud på middagsbordet. Foretrækker du et slankt og elegant tærtefad til din borddækning, har vi flere smukke fade fra populære mærker som Le Creuset og Pillivuyt

Hvilken størrelse tærtefad skal du vælge? 

Vi har tærtefade i forskellige størrelser i vores sortiment for at sikre, at der er et fad til enhver lejlighed. Der er fade med høje sider og dem med lidt lavere sider, men diameteren på hvert tærtefad varierer også. Hvis du laver tærte til mange mennesker, bør du vælge et af vores største tærtefade, der spænder mellem 28 og 33 cm. Hvis du har brug for et mindre tærtefad, har vi mindre muligheder til færre personer på 24 cm. I vores sortiment finder du også små tærtefade, der er perfekte til at lave individuelle portionstærter. 

Tærtefad med aftagelig bund 

For nem håndtering af din nybagte tærte, hvis du ikke ønsker at servere den i fadet, er en god mulighed at vælge et tærtefad med aftagelig bund. På denne måde undgår du, at tærten hænger fast i kanterne eller går i stykker, og serveringen bliver lettere. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB