GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Pillivuyt

Pillivuyt

Pillivuyts klassiske, men holdbare design blev fremstillet i 1818 og værdsættes ikke blot af designbevidste hjem, men også af de mest raffinerede restaurantkøkkener. Her finder du porcelæn, der kan holde til kraftig brug, og som ser godt ud i årevis.
203 resultater sorteret efter
1
...
6
Side 1 af 6

Pillivuyt – kvalitets porcelæn i 200 år 

Pillivuyt porcelæn er i en klasse for sig. Service i høj kvalitet blev udviklet i samarbejde med de bedste kokke i verden for at imødekomme de højeste standarder for funktion, holdbarhed og design. Den unikke porcelænsmateriale fra manufakturen kombineret med en ekstremt hård glasur gør porcelænet særligt modstandsdygtigt over for stød og slag. 

Sammen med et tidløst og holdbart design i klassisk hvid med en glat eller ribbet struktur, er Pillivuyt porcelæn service og bageforme skabt til at kunne bruges til madlavning og servering af mad i mange år. 

Hvilke Pillivuyt produkter er de mest populære? 

Udover middagstallerkener og skåle inkluderer Pillivuyts alsidige sortiment også et stort antal ovnfaste fade i forskellige størrelser, samt kaffekopper, kander og endda æggebægre. Nogle af deres mest populære kollektioner inkluderer: 

Er Pillivuyt porcelæn opvaskemaskine sikkert? 

Ja! Alt Pillivuyt service er opvaskemaskine sikkert. 

Er Pillivuyt porcelæn ovnfast? 

Pillivuyt fade er lavet af feldspatporcelæn, som indeholder et højt indhold af feldspat og kvarts. Porcelænet kan bruges både i ovnen og mikrobølgeovnen fra -30 °C til +350 °C. 

Porcelæn til enhver lejlighed 

Med sin holdbarhed kombineret med et smukt minimalistisk design er Pillivuyt porcelæn service velegnet til både hverdagsbrug og formelle lejligheder. Her finder du alt fra tekander og kagefade til teselskaber, til espressokopper og smørfade til morgenbordet. 

Historien om Pillivuyt 

Produktionen af Pillivuyt porcelæn begyndte i begyndelsen af det 19. århundrede i Frankrig. I en fabrik, der tidligere producerede mursten, investerede grundlæggeren Jean Louis Richard Pillivuyt i at lave porcelæn til det franske køkken for den øvre middelklasse. Sammen med sin søn Charles Pillivuyt udviklede han produktionen og byggede en ny fabrik i 1854 i en naboby i det franske bagland. Pillivuyt porcelænsfade bliver stadig fremstillet her i dag. 

Pillivuyt porcelæn bærer et specielt stempel i bunden, som repræsenterer manufakturens kvalitetsgaranti. Det garanterer, at porcelænet opfylder de strenge krav, som Pillivuyt har sat i generationer. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB