GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Kasseroller

Uanset om du er på jagt efter en stor eller lille kasserolle, har vi et bredt udvalg fra velkendte mærker som Demeyere, Eva Solo og Fiskars.
130 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Hvad bruges en gryde til i madlavning? 

En kasserolle har det specifikke formål at opvarme væsker såsom vand, mælk og selvfølgelig lækre saucer. Typisk vil den have lige og høje sider samt et langt håndtag til at beskytte din hånd mod varmen. 

Det bedste udvalg af kvalitetsgryder til madlavning 

En god kvalitetsgryde er essentiel i ethvert køkken uanset dit madlavningsniveau. Her vil du finde et bredt udvalg af gryder og låg fra højt værdsatte mærker såsom De Buyer, Fiskars og WMF for den bedste madlavningsoplevelse. 

Praktiske fordele ved et grydelåg 

Vælg mellem vores udvalg af grydelåg for hurtigere opvarmning og for at holde din mad varmere længere. Ved at holde dampen inde i gryden sikrer de også, at mad som budding og saucer ikke tørrer ud. En gryde med låg forhindrer også stænk af varm væske i at springe ud og lave rod. Glasgrydelåg er et godt valg, hvis du foretrækker at holde øje med din varme mad eller væske, så du kan se, når den koger. 

Hvordan vælger man en gryde 

Når du vælger en gryde til dit køkken, er det vigtigt at overveje materialet på gryden, komfuret i dit køkken og størrelsen på gryden. Her finder du nyttige oplysninger til at hjælpe dig med at træffe det bedste valg. 

Sørg for at vælge en gryde, der er kompatibel med dit komfur 

Når du vælger den bedste gryde til dig, er det vigtigt at overveje typen af komfur i dit køkken, da visse køkkengryder fungerer bedre med forskellige kogeplader. 

Hvilke gryder fungerer på induktionskogeplader? 

Induktionskogeplader bliver mere populære, da de er energieffektive og hurtigt opvarmende, men de er ikke kompatible med alle gryder. Sørg for at tjekke produktspecifikationerne, når du træffer dit valg, så du specifikt kan vælge en gryde til induktionskogeplader. For at en madlavningsgryde kan fungere på en induktionskogeplade, skal den have en magnetisk bund eller et lag med magnetiske egenskaber. Gryder af rustfrit stål og støbejern er de bedste induktionsgryder, mens kobber- og emaljegryder bør undgås til denne type kogeplade. 

Overvej hvilket grydemateriale, der passer bedst til dine behov 

Hvert grydemateriale har specifikke egenskaber med forskellige fordele, så når du træffer din beslutning om, hvilket grydemateriale du skal vælge, er det vigtigt, at du overvejer fordelene ved hver type, så du ved, at du træffer det rigtige valg for dig. 

Rustfrit stålgryder – det mest populære valg 

Gryder af rustfrit stål er det mest populære valg og er fremragende for både begyndere og professionelle. De er langtidsholdbare, hurtigt opvarmende og nemme at rengøre. Rustfrit stål er et holdbart og meget rustresistent materiale, så vær sikker på, at det vil holde sig i god form i mange år. 

Kobbergryder – til hurtige temperaturændringer 

Kobbergryder er fremragende varmeledere, der fordeler varmen både hurtigt og jævnt. De køler også hurtigt af, når varmen slukkes, hvilket giver dig større kontrol over temperaturen. På grund af denne egenskab er nogle kvalitetsgryder, hovedsageligt lavet af et andet materiale, forsynet med en kobberbund for at forbedre varmeledningen. En kobbergryde kan også være en flot detalje, når den opbevares i køkkenet, hængende på kroge eller stående på en åben hylde. Der er også sundhedsmæssige fordele ved at lave mad i en kobberpande, da en lille mængde kobber vil blive overført til din mad, som du derefter vil indtage. 

En støbejernsgryde til rustik madlavning 

Der findes to typer af støbejernsgryder - emaljebelagte og rene. Begge typer er hårdføre og langtidsholdbare. De er særligt velegnede til langsom madlavning på grund af deres fremragende varmeabsorption og -bevaring, så du kan placere gryden på bordet og have et langt måltid med din familie uden at den bliver kold. Støbejernsgryderne kan også bruges på alle typer kogeplader – endda over åben ild, når der laves mad udendørs. Støbejernsgryder med en emaljeoverflade er også gode til f.eks. at bage brød i. Rene støbejernsgryder overfører jern til den mad, du laver mad, hvilket er både en sundheds- og smagsfordel. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB