GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Møbler/Borde/Serveringsvogne & rullevogne

Serveringsvogne & rullevogne

En serveringsvogn eller drikkevogn med hjul er en fleksibel aflastningsoverflade der fungerer både til opbevaring og display i alle hjemmets værelser.
59 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Funktionelle borde med hjul 

Et bord på hjul er et smart og funktionelt bord, der nemt kan flyttes efter behov. I vores omfattende sortiment af møbler kan du finde praktiske og dekorative rulleborde, serveringsvogne og barvogne fra velkendte og populære mærker. 

Hvilke Rulleborde er Mest Populære? 

Rulleborde er praktiske borde med hjul, som let kan placeres, hvor du har brug for lidt ekstra opbevaring, hvad enten det er i gangen, på børneværelset eller i køkkenet. En serveringsvogn er det perfekte tilbehør ved spisebordet, hvilket gør det nemt at servere lækre retter for dine gæster uden at serveringsskåle og fade optager plads på bordet. En barvogn med karaffeler og glas fuldender hjemmebaren og hjælper med at skabe den rette stemning. Her hos Nordic Nest har vi et bredt udvalg af rulleborde, serveringsvogne og barvogne fra velkendte og populære mærker som House Doctor, Muuto og Normann Copenhagen

Top 3 Mest Populære Borde med Hjul 

Praktiske Rulleborde til Hele Hjemmet 

Et bord på hjul kan både være et dekorativt interiør detalje og give ekstra opbevaring præcis hvor du har brug for det. Da rullebordet er nemt at flytte, kan du let placere det, hvor det er mest nødvendigt. Udforsk vores udvalg af rulleborde fra velkendte mærker her. 

Funktionelle Serveringsborde til Spisestuen 

Serveringsborde er praktiske borde med hjul, der passer perfekt i spisestuen. Dette gør det lettere at servere mad til gæster, da der ikke er behov for at gå frem og tilbage fra køkkenet med skåle og fade. Et ekstra bord gør det også nemt at placere skåle og fade der efter brug, hvilket betyder, at du får mere plads på spisebordet. Her kan du finde et bredt udvalg af serveringsborde og borde med hjul, der er perfekte til spisestuen. 

Barvogne til Hjemmebaren 

En flot barvogn er det perfekte stemningssætter i hjemmebaren. Med matchende drikke- og barudstyr kan du nemt skabe den rette feststemning. Her hos Nordic Nest kan du finde en række af barvogne fra velkendte og populære mærker, der virkelig sætter tonen for aftenen. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB