GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Møbler/Borde/Skriveborde

Skriveborde

Et skrivebord til computeren og øvrige kontorartikler kan blive en flot og praktisk detalje i både arbejdsværelset eller hjemmekontoret.
244 resultater sorteret efter
1
...
7
Side 1 af 7

Skriveborde til moderne hjem 

Et skrivebord er en dekorativ og meget praktisk møbel, der er specielt designet til at arbejde ved. Uanset om du leder efter et arbejdsbord til hjemmekontoret eller et lille skrivebord til et lille arbejdsområde derhjemme, kan du her finde nøje udvalgte skriveborde af høj kvalitet fra kendte mærker. 

Hvilke skriveborde er mest populære? 

Skriveborde kommer i mange forskellige former og farver. Uanset om du søger et sort skrivebord eller et hvidt skrivebord, kan du nemt finde det hos os. Hos os kan du finde arbejdsborde i forskellige designs fra kendte mærker som Design House Stockholm, Audo Copenhagen og &Tradition

Top tre mest populære mærker inden for skriveborde 

Hvilken type skrivebord skal man have? 

Arbejdsborde kommer i flere forskellige former og designs. Et væghængt skrivebord i træ er en elegant løsning for dig, der måske har mindre plads, eller ønsker et flot alternativ til et almindeligt skrivebord. Et væghængt skrivebord gør det også muligt at vælge, hvilken højde du vil have det i. Det gør det til et godt skrivebord til børn. 

En anden løsning, hvis du ikke har meget plads derhjemme, er et skrivebord med hylde eller et skrivebord med skuffer. Dette gør, at du kan have nødvendigt materiale tæt ved hånden, når du arbejder. 

Uanset om du er på udkig efter et væghængt skrivebord med hylde, skrivebord med skuffer eller en kombination af alle tre, kan du finde det, du søger, på Nordic Nest. 

Hvor højt skal et kontorbord være? 

Det er vigtigt at have en god siddestilling, når du arbejder. Derfor afhænger højden meget af din højde. Generelt anbefales et skrivebord at være lidt over 70 centimeter højt. 

Hvor dybt skal et skrivebord være? 

Dybden af et skrivebord afhænger meget af din personlige præference og hvilken type arbejde, der skal udføres. Nogle foretrækker et smalt skrivebord, mens andre kan have brug for et dybere skrivebord for at eksempelvis have plads til en computer. Hvis skrivebordet skal bruges som et gaming-bord, kan et dybere computerbord være en fordel. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB