GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/String/String skrivebord

String skrivebord

Hvis du har brug for at forny dit hjemmekontor, har String kombinationer, der passer til ethvert behov. Uanset om du skal have en bogreol til at fylde med ringbind og bøger eller et arbejdsområde. Deres imponerende fokus på detaljer gør, at f.eks. et klapbord også kan forvandles til et bord for dem, der ikke har så meget plads.
173 resultater sorteret efter
1
...
5
Side 1 af 5

Skab Din Arbejdsplads med String

String er det ultimative valg for dig, der ønsker at skabe en organiseret og hyggelig arbejdsplads. Her får du muligheden for at kombinere dit drømmekontor tilpasset dit rum og dine ønsker. Rummet kan være både stort og lille, men med lige gode forudsætninger for et praktisk arbejdsområde. Uanset om du ønsker et skrivebord for ekstra arbejdsflade eller en helhedsløsning med skrivebord og mange opbevaringsmuligheder, kan Strings system være løsningen for dig og dit rum. Her kan du også skabe en unik og tilpasset kombination, hvor intet andet hjem har en identisk String reol.

String Arbejdsplads for Alle Aldre

Fordelen ved Strings system er, at modulerne kan tilpasses efter alder og behov. Det ikoniske design passer lige så godt på et børneværelse som på et teenager-værelse. Da modulerne kan fastgøres på forskellige niveauer på støtterne, kan skrivebordspladen eller hyldeplanet også tilpasses efter barnets højde. Her kan Strings arbejdsplade kombineres med lave gulvstøtter for at skabe et skrivebord til børn. Kombiner skrivebordet med hyldeplader og Strings magasinhylder til opbevaring af børnebøger og bamser. Kombiner skrivebordet med dit barns yndlingsstol for at skabe et hyggeligt sted til tegning og håndarbejde.


Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB