GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

String

Den er stilfuldt, let at montere og kan udvides i alle retninger. Ja, der findes flere grunde til hvorfor String Pocket er en af tidens mest populære reoler.

981 resultater sorteret efter  
Popularitet

NYHEDER FRA STRING FURNITURE
RELIEF
 Shop nu →

STRING

Byg dit eget String system

1
...
28
Side 1 af 28

String-reol: Ganske enkelt perfekt

Det enkle er ofte det bedste, hvilket Nils Strinnings String reol er et godt eksempel på. Selvom det er over 70 år siden den blev lanceret, har String holdt sig godt med tiden og er stadig anset som et af de førende produkter inden for skandinavisk design. I dag tilbyder String Furniture et udvalg af elegante og funktionelle hylder og hylde systemer til alle rum i dit hjem.

Hvad kendetegner designet af en String-reol?

Konceptet bag en String reol er enkelt: to gavle; tre hylder. Inspirationen til de ristformede gavle på siden af hylden kom fra et opvaskestativ, som Nisse Strinning designede flere år tidligere. Resultatet blev et af Skandinaviens mest ikoniske designs. Det ikoniske design er ikke kun elegant og funktionelt, det er også fleksibelt. Køber du flere String-hylder, kan du nemt udbygge hylderne i den retning, du selv ønsker. Denne fleksibilitet har bidraget til, hvorfor den anses for en skandinavisk designklassiker, og hvorfor den stadig er lige eftertragtet i dag.

Hvordan blev den originale String-hylde til?

String reol blev oprindeligt designet til en konkurrence i boghylde design, som blev arrangeret af Bonnier i 1949. Blandt 194 deltagere blev Nils Strinnings String reol udvalgt som vinder, og hylden blev derefter sat i produktion.

Hvordan arbejder String Furniture med social velfærd og miljø?

String arbejder kontinuerligt for at reducere deres påvirkning på miljøet og er også optaget af at tage et stadig større socialt ansvar. Flertallet af deres produkter er produceret i Sverige, hvilket sparer miljøet for den påvirkning, som transport har. Derudover er de også optagede af at designe og producere tidløse designs, der varer længe.

Möbelfakta-mærkede produkter

Möbelfakta er et svensk mærkesystem for møbler, som drives af IVL Svenska Miljöinstitutet. For at et produkt skal få et Möbelfakta-mærke, skal det opfylde krav til:

  • Miljø
  • Kvalitet
  • Social velfærd

I dag er de fleste af Strings produkter Möbelfakta-mærkede, og målet er, at alle produkter skal have dette mærke.

En kompromisløs hylde

Stil, funktion, bæredygtighed og pris i én pakke. String har en række krav, som deres produkter skal bestå, før de kommer i produktion. Disse kriterier sikrer, at du som kunde kan være tryg ved, at de produkter, du køber, er miljøvenlige og af højeste kvalitet.
String Furnitures kriterier sikrer, at du ikke behøver at vælge mellem miljøvenlighed, funktion, stil eller pris, når du skal købe møbler.

Prisvindende hylde design

String reol, med sit elegante og funktionelle design, har modtaget en række priser gennem årene. I 1954 modtog hyldedesignet guldmedalje på det italienske designmuseum Triennale i Milano, og i 2016 vandt String-hylden den tyske designpris Designpreis Deutschland.

String Pocket

Hos os finder du et bredt udvalg af String Pocket, som er en mindre version af String reol. String Pocket blev designet af Nils Strinning senere i livet. Det klassiske String-design fungerer lige så godt i alle rum, herunder badeværelse, kontor, børneværelse og selvfølgelig i stuen. Da String Pocket er mindre, er den ideel til rum med mindre vægplads.

Hvilke farver kommer String Pocket i?

String Pocket er tilgængelig i en række farver, nogle af de mest populære er:

  • Ask
  • Valnød
  • Sennep
  • Eg

Hvor meget vægt kan en String-hylde bære?

En String Pocket-hylde kan bære 25 kg, jævnt fordelt over overfladen.

Hvor kan man placere en String-hylde?

Et enkelt elegant design i en funktionel udførelse gør, at en String reol er et fremragende tilskud i ethvert hjem. Et String hylde system vil ikke kun give dig ekstra opbevaringsplads, hvor du har brug for det, det gør det også med stil. Det store farveudvalg gør det nemt at finde en hylde, der passer til din stil. String-hylden passer lige så godt i soveværelset, som på køkkenet og i stuen. Eller hvorfor ikke kombinere flere String reol for et fint og funktionelt kontor med masser af opbevaringsplads?

Mere end en boghylde

En String reol er blevet mere end den boghylde, den oprindeligt blev designet som. Det er en genial, langsigtet investering, som er elsket af folk i Skandinavien og resten af verden. String Furnitures sortiment udvikles og optimeres løbende for at passe ind i moderne hjem og livsstile.

Populære filtre

OPBEVARINGSINSPIRATION FRA VORES DESIGNELSKERE

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB