GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Møbler/Hylder & opbevaring/Sideboards & skænke

Sideboards & skænke

Hvis du foretrækker lukket opbevaring, er en skænk eller et sideboard det perfekte opbevaringsmøbel. Gem det nødvendige indeni, og brug den ekstra frasætningsplads til dekorative indretningsdetaljer.
193 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
6
Side 1 af 6

Sideboards og skænke til hele hjemmet 

Konsolborde og sideborde er praktiske møbler, der giver dig ekstra plads til opbevaring, uden at tage meget plads op. Disse fleksible borde passer lige så godt til dine dekorationer, som de gør til dine bordlamper. Her hos Nordic Nest har vi et stort udvalg af sideborde og konsolborde med fint design fra kendte og populære mærker. 

Hvilke sideborde er mest populære? 

Konsolborde og sideborde kommer i en række forskellige designs, størrelser og materialer. Her kan du udforske vores nøje udvalgte sortiment af sideborde fra kendte og populære mærker som Fritz Hansen, Muuto, House Doctor og Ferm Living

Top 4 mest populære sideborde 

Sådan finder du det rette sidebord og konsolbord til dig 

Konsolborde og sideborde er praktiske og fleksible borde, der giver dig ekstra opbevaringsplads, hvor du har brug for det. Før du skal købe et konsolbord, er det godt at stille dig selv følgende spørgsmål: 

  • Hvilket rum skal sidebordet stå i? 
  • Hvilken funktion skal konsolbordet have? 
  • Hvilken stil og hvilke farver passer bedst til interiøret? 
  • Hvor stort skal konsolbordet være? 

 

Et konsolbord til ethvert rum 

Konsolborde og sideborde er meget fleksible og har en række forskellige anvendelsesmuligheder. Når du skal vælge et sidebord, er det altid smart at tænke over, hvilket rum konsolbordet skal stå i, og hvilken funktion bordet skal have. Hvis du har et mørkt hjørne ved siden af sofaen, og du ønsker at lyse hjørnet op, kan du for eksempel placere en bordlampe på sidebordet. Derudover bliver det også et praktisk sted at lægge en bog eller en kop fra sig. 

 

Konsolborde til stuen 

Sideborde bruges ofte ved siden af sofaen eller i hjørner i stuen og er et perfekt sted at placere vaser, skulpturer eller lysestager. Hvis sidebordet skal stå ved siden af sofaen, er det smart at tænke over, at konsolbordet ikke skal være alt for højt i forhold til sofaen. 

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB