GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Skohylde

En skohylde skaber praktisk opbevaring til entréen, og hvis du vælger en væghængt skohylde, frigiver du desuden værdifuld gulvplads.
108 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
3
Side 1 af 3

Skoopbevaring & skohylder

Gangen er der hvor at vores hjem starter. Det er her, de første indtryk dannes efter at være trådt ind i et hjem, hvilket er grunden til, at strukturen og indretningen af gangen er så vigtig en del af at forme et hjem.

I vores omfattende sortiment af møbler til gangen finder du skoopbevaring og skohylder i innovative og elegante designs, der vil hjælpe dig med at holde din gang smuk og ordentlig. Uanset om du leder efter fritstående skoreoler, vægmonterede skoreoler eller skoreoler, der skjuler skoene, kan du være sikker på, at du vil have gode muligheder at vælge imellem her hos Nordic Nest.

Hvilke skoreoler er mest populære?

Vores sortiment af møbler til gangen inkluderer ikke kun knager og bøjlestative men også et vidunderligt udvalg af skoreoler i smukke designs. Uanset hvilken stil du leder efter, vil du have gode muligheder at vælge imellem. Her finder du skoreoler og skohylder fra populære mærker, såsom Maze, By Lassen og Essem Design.

Top 3 mest populære skoreoler:

- Nostalgi hattehylde/skoreol fra Essem Design

- Bill skohylde fra Maze

- Frame skoreol fra By Lassen

Vægmonterede skoreoler

I vores sortiment finder du gode alternativer til vægmonterede skoreoler, med smukke muligheder som Knax skohylde fra LoCa. Vores kollektion af vægmonterede skoreoler inkluderer også kreative designs som Step S fra Maze, som er perfekt til at skabe en elegant udstilling for dine yndlingssko.

Nogle designs, såsom Nostalgi skoreoler fra Essem Design, fungerer endda også som hattehylder, hvilket gør det nemt at skabe et sammenhængende interiør i gangen.

Træskoreoler

Når du indretter din gang, kan træskoreoler fungere som en fantastisk accent, der bringer liv til din gang med naturlige materialer. Uanset om du leder efter skoreoler, der er helt eller delvist lavet af træ, vil du finde træskoreoler i flotte designs.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB