GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Kroge & knager

Med kroge og ophæng kan du nemt skabe orden og organisering. Hvorfor ikke kombinere dette med stilfuldt design? Her har vi samlet kroge og ophæng i mange forskellige designs, fra kendte mærker.
516 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
15
Side 1 af 15

Kroge & Knager

Gennemtænkt og god opbevaring er en vigtig del af et hjem, men måske også det, der nogle gange kan være sværest at opnå. Opbevaring i form af knager og ophæng kan hjælpe dig med at skabe orden og finde tøj og andre ting i alle boligens rum. Derudover ser det godt ud på din væg. Hos os finder du kroge og ophæng i alle mulige designs.

Hvilke rum kan du indrettes med kroge og ophæng?

Smart og stilfuld opbevaring gør sig godt i alle hjemmets forskellige rum. Men frem for alt er knager et must i hallen, så du kan hænge din jakke og taske op, når du kommer inden for døren. Her finder du tip og inspiration til, hvordan du kan indrette rummene i dit hjem med knager, for at skabe bedre opbevaringsmuligheder og orden.

Knager til gangen

For at få et godt overblik over dit tøj og andre gadgets er vægknager et godt trick at bruge. I serien Dots fra Muuto, som normalt omtales som et moderne designikon, finder du et stort udvalg af forskellige farver og størrelser på deres runde knager. Serien er nem at tilpasse til dine behov og ønsker, og der er en farve til enhver personlig smag og indretningsstil. The Dots er med deres dejlige farver perfekte til at dekorere gangen med.

Knager i træ

Hos os finder du knager og ophæng i stilrene og rustikke træsorter. De jordnære træsorter skaber en elegant skandinavisk indretningsfølelse i dit hjem. Hos Iris hantverk finder du et knopbræt, lavet i smuk birk, som emmer af klassisk og tidløst design. Perfekt til at hænge din taske, ophæng eller andet tilbehør på. Husk at knager i ubehandlet træ ikke bør monteres på badeværelset, hvor det ofte er meget fugtigt, eller på udsatte steder i dit køkken.

Knager i metal

Foretrækker du den mere moderne og industrielle indretningsstil, kan du investere i knager i et simpelt design, lavet i messing eller stål. Tag et kig på MOEBEs stilrene vægknager i massiv messing, eller Mazes serien Graphic, der har opbevaringssystemer og knager med rene linjer, lavet af stilrent stål. Metalkroge er også en fin kontrast til lette og bløde elementer i rummet. Derudover er materialet slidstærkt og tåler temperaturforskelle og fugt, hvilket gør det særdeles velegnet at montere på dit badeværelse.

Organiser i køkkenet ved hjælp af ophæng

Skab mere orden og organisering i dit køkken ved at montere kroge, som du kan hænge dine viskestykker, bordskånere eller køkkenredskaber på. At have orden og smarte opbevaringsløsninger i køkkenet gør det sjovere og dejligere at lave mad og opholde sig der.

Indret med praktiske knager på badeværelset

Når du skal vælge knager til badeværelset, kan det være godt at huske på, at knagerne skal være i et materiale, der modstår fugt. Vælg derfor knager, der er lavet af rustfrit stål, aluminium eller metal, som du kan hænge dine badehåndklæder og håndklæder på i dit badeværelse.

Kroge med et legende touch

Til dig, der gerne vil have et lidt anderledes og legende touch på dine knager, er der Happy Hooj fra Fritz Hansen, hvis design repræsenterer en glad smiley, som får enhver til at trække på smilebåndet.

Essem Design byder dog på formstærke og legende kroge, som med deres design repræsenterer figurer med åbne arme, hvilket giver en dejlig velkomst i det rum, de er monteret i. Knagerne med deres legende design er perfekte at bruge på børneværelset, eller hvorfor ikke i køkkenet eller i gangen?

Monter dine knager på nye innovative steder

Prøv at montere dine knager andre steder end på dine vægge. For at spare endnu mere plads kan du for eksempel montere knagerne inde i et skab eller i dit klædeskab.

Et andet tip til, hvordan du bruger dine knager på en innovativ måde, er at bruge dem som knopper til skabslåger eller på kommoder.

Bøjle med naturen som inspirationskilde

Serien Nature fra Maze er blevet meget populær og anerkendt. De træ-inspirerede knager kombinerer virkelig funktionalitet og skønhed. Derudover er tøjknagerne lavet af genanvendt metaltråd, som er skånsomt mod naturen. Et andet eksempel på en dekorativ bøjle, der har form som en gren, er Bosign Branch-bøjlen, fra det svenske mærke Bosign. De skaber funktionelt og skandinavisk design med overraskende detaljer, som deres bøjle er et godt eksempel på.

Knager med en anden form

Tænk ud af boksen, når det handler om, hvordan knager "bør" se ud, og kig efter knager fra By On, der er formet som forskellige dyr såsom aber, tigre og kaniner. 

Knager med 2-i-1 funktion

Det er ikke altid lige nemt at holde styr på dine nøgler, og derfor har Northern designet en meget smart krog, der også har en beholder, der hedder Nest, så man kan lægge nøgler, kort og hundesnore samme sted. Smart, ikke?

Tøjbøjle med gulvstativ

Et andet smart design er en bøjle med gulvstativ, med bøjlen Bill Floor, fra Maze, så du ikke skal bore og montere knagerne på væggen, og du kan nemt flytte rundt på stativet mellem forskellige rum.

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB