GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Sofaer

Sofaen kan være samlingspunktet for både socialt samvær, underholdning og afslapning. Vi har flere forskellige modeller i en række stilarter og materialer at vælge imellem.

Populære filtre

287 resultater sorteret efter
1
...
8
Side 1 af 8

Sofa - hjertet i stuen 

En sofa er selve hjertet i stuen. Det er her både familie og venner samles ved store og små lejligheder, og det er også her, vi slapper af efter en lang dag. En fin sofa af høj kvalitet er noget, du kan have glæde af i mange år. Her hos Nordic Nest kan du udforske vores store sortiment af sofaer og lænestole fra kendte og populære mærker, hvilken vælger du? 

Hvilke sofaer er mest populære? 

Et hjem er ikke komplet uden en sofa. Her kan du udforske vores store sortiment af sofaer af høj kvalitet fra kendte og populære mærker som Bloomingville og HKliving

Top 3 mest populære sofaer 

Hvad bør du overveje, når du skal købe sofa? 

En sofa er et stort møbel, der bruges næsten hver dag i mange år. Det er derfor en investering, det er godt at tænke grundigt igennem på forhånd. Ting, du bør overveje, er for eksempel størrelse, stil og materiale, før du investerer i en sofa. 

Hvilken størrelse bør du vælge til sofaen 

Hvilken størrelse du bør vælge til sofa afhænger både af, hvor meget plads du har, og hvor mange der normalt sidder i sofaen i dit hjem. Da en sofa er et stort møbel, er det derfor vigtigt at være nøjagtig, når du måler. Udover længde og bredde er det også vigtigt at måle højden på sofaen. Udover sofaens ryghøjde er det også vigtigt at måle siddehøjden. Hvis du har plads til det, kan du også kombinere forskellige sofaer. En 2-personers sofa kan være perfekt, hvis du har lidt plads, eller i kombination med en 3-personers eller en 4-personers sofa.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB