GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Møbler/Sofaer & lænestole

Sofaer & lænestole

Bliv inspireret af vores sofaer, lænestole og fodskamler til hjemmet og kontoret. Find din egen favorit fra skandinaviske mærker.
920 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
26
Side 1 af 26

Sofaer & lænestole 

 

Skab et hjem du elsker 

De fleste af os sætter pris på en blød og dejlig sofa eller en komfortabel lænesttol. Uanset om du ønsker et roligt og afslappende øjeblik, læse en god bog eller tilbringe tid med venner og familie, så er komfort det vigtigste. Med møbler af høj kvalitet og fint design får du det perfekte møbel til dit hjem. Her hos Nordic Nest kan du finde sofaer, lænestole, fodskamler, chaiselonger og daybeds fra velkendte og populære mærker. 

 

Smukke og funktionelle rum 

Lænestole findes i en række materialer, stilarter og designs, som der sammen påvirker både atmosfæren og stilen i rummet som de placeres i. Uanset om du leder efter slanke og diskrete møbler i bløde farver eller store stykker i dristige farver. Uanset hvad du søger, kan du finde det her. Hos os kan du udforske et bredt udvalg af sofaer og lænestole fra velkendte og populære mærker som Umage, &Tradition, Broste Copenhagen, HKliving og Muuto

 

Design som der afspejler din stil 

En sofa er et møbel, du sandsynligvis vil beholde i mange år. Derfor er det en god idé at investere i en kvalitetssofa lavet af gode, materialer af høj kvalitet. Soffaer bør kunne modstå daglig brug og forblive komfortable at sidde i, i mange år. Vælg en sofa, der passer til din stil og matcher resten af rummets indretning. I vores sortiment kan du finde klassiske stofsofaer af høj kvalitet og i smukke farver. Derudover kan du også finde fine lædersofaer, som er nemme at vedligeholde og kun bliver smukkere med årene. Her hos Nordic Nest kan du finde sofaer i en række designs og stilarter, så du nemt kan finde en kvalitetssofa, der afspejler din stil. Udforsk vores udvalg fra velkendte og populære mærker som Warm Nordic, Ferm Living, og Gubi her. 

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB