GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bænke

En bænk er et fleksibelt siddemøbel der passer både i gangen, stuen og soveværelset.
95 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Praktiske og funktionelle bænke til hele hjemmet! 

En bænk er et praktisk og funktionelt møbel, der kan anvendes i næsten alle rum i hjemmet. De er et populært valg til entréen og gangen, men de passer også godt omkring spisebordet og i soveværelset. Her på Nordic Nest finder du et bredt udvalg af bænke og siddebænke fra velkendte mærker. 

Hvilke bænke er mest populære? 

Bænkene i vores sortiment kommer i en række forskellige stilarter, materialer og former, hvilket gør det let at finde noget, der passer ind i dit hjem og opfylder dine behov. Blandt de mest populære har vi for eksempel flere bænke fra det populære danske mærke House Doctor

Top tre mest populære bænke 

Funktionelle bænke til entré og gang 

Et af de mest almindelige steder, vi placerer bænke, er i entréen og gangen. En bænk er ikke kun et praktisk sted at sidde, når man for eksempel skal tage sko på, men den giver også et bekvemt sted at sætte ting. Mix og match bænken med en skoreol for et personligt og sammenhængende look i gangen. 

Smukke bænke til spisestue og spisebord 

En bænk er også et godt alternativ til spisestuestole og bidrager til at give din spisestue et karakteristisk præg. Kombinationen af stole og bænke omkring spisebordet gør det muligt at skabe et personligt og unikt touch, og også at blande forskellige udtryk og farver. Her på Nordic Nest har vi et bredt udvalg af siddebænke, der passer perfekt omkring spisebordet. 

Siddebænke til soveværelset 

Bænke er alsidige møbler, der også passer godt i soveværelset. Placer bænken ved foden af sengen, og du har et praktisk sted at lægge sengetæpper, puder eller tøj efter behov. Desuden giver det rummet et ekstra løft og hjælper med at få rummet til at se velindrettet ud. 

Da bænkene i vores sortiment kommer i en række forskellige farver, former og finisher, er det let at finde noget, der passer lige præcis til dig og dine behov. 

Bænke med opbevaring 

En bænk, der også har plads til opbevaring, gør dette praktiske møbel endnu mere funktionelt. Ud over at fungere som et fantastisk sted at sidde, hjælper den også med at holde tingene i orden. Sådanne bænke er lige så perfekte til at placere i gangen, et rum der kræver en masse opbevaringsløsninger, som de er i et børneværelse, køkkenet og soveværelset. 

Leder du efter noget andet end siddebænke? 

Hvis du leder efter en tv-bænk, har vi også et bredt udvalg af praktiske TV-enheder i vores sortiment. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB