GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Juletræspynt

163 resultater sorteret efter
1
...
5
Side 1 af 5

Flotte juleornamenter til at dekorere dit træ 

At dekorere juletræet med festlige juledekorationer er en populær tradition i mange hjem verden over. I vores sortiment af julepynt vil du kunne finde et udvalg af stilfulde juleornamenter i forskellige farver, former og designs fra kendte skandinaviske designmærker. 

Juletræspynt med traditionelle motiver og farver 

Typisk inkluderer traditionelle juletræspynt designs som engle, stjerner, hjerter og nisser. De kan også være inspireret af naturen som kogler, rensdyr og snefnug. 

Hvad er de mest populære mærker for juletræspynt? 

I vores udvalg finder du stilfulde juletræsornamenter lavet i materialer som glas, træ, keramik og filt i fortryllende juleformer. Mens de traditionelle røde, guld- og sølvfarvede julekugler er særligt populære, er legende julefigurer og klassiske stjerner også almindeligt anvendte som juleornamenter til træet. 

Top 3 populære mærker for juletræsornamenter: 

Dekorer hjemmet med dine yndlingsjuleornamenter 

Mens julepynt kan skabe smukke detaljer på juletræet, er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor de ellers kan bruges. 

For eksempel, hvis du leder efter bordpynt til din julemiddag, kan unikke juleornamenter være den perfekte detalje. Desuden kan disse være en fin og personlig gave, som din gæst kan tage med hjem. 

Du kan også skabe en smuk vinduesudstilling med juleornamenter for at bringe en festlig stemning både indeni dit hjem og for dem, der passerer forbi på gaden. Brug en kombination af både mini-juletræspynt og store juleornamenter for at skabe en vidunderlig julevinduesudstilling. 

Juletræsornamenter til samlere 

Hvert år til jul præsenterer mange skandinaviske designmærker nye juledekorationer og stilfulde julesamlinger. Disse kan være perfekte samlerobjekter og kan også være en betænksom gave til en, du holder af. 

Sådan dekorerer du dit juletræ 

At dekorere juletræet er en fantastisk tradition, som hele familien kan deltage i. Når det kommer til at hænge julekugler og ornamenter, er der et par ting at huske på: 

  • Hvis du har favoritter, placér dem først på de bedste steder på dit juletræ, hvor de er lette at se. 
  • Gå derefter videre til de større juletræspynt og fordel dem jævnt rundt om træet. 
  • Fyld rummene ud med resten af de mindre juleornamenter og kugler for at dekorere resten af træet. 
  • Sørg for at hænge nogle af dekorationerne tæt på træets stamme for at skabe dybde. 
  • Tilføj det sidste touch til dit juletræ med en smuk topstjerner

Opbevaringstip til juleornamenter 

Når julesæsonen er slut, og det er tid til at tage træet ned, pak dine juleornamenter omhyggeligt ind i silkepapir og opbevar dem i kasser til det følgende år. På denne måde er de beskyttet mod skader og holdes fri for snavs og støv. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB