GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Isspand

Server isterninger til drinken fra en elegant isspand med tang. Vi har isspande både med og uden låg i forskellige materialer som rustfrit stål og glas.
19 resultater sorteret efter

Isterningespande – et praktiskt og stilfuldt bar-tilbehør 

Isterningespande er ikke kun praktiske ved at sikre, at dine drikkevarer forbliver kolde, men en designer isterningespand kan også være en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar og tilføre et strejf af luksus til enhver begivenhed eller lejlighed. Vores udvalg af bartilbehør inkluderer et stort udvalg af isterningespande i forskellige stilarter af højt værdsatte designere. 

Hvilke isterningespande er mest populære? 

En isterningespand af god kvalitet er en essentiel del af ethvert barudstyr. Her vil du finde et bredt udvalg af isterningespande til din hjemmebar fra velkendte designere, der både er holdbare og stilfulde. 

De tre mest populære mærker af isterningespande 

En isterningespand, der matcher din hjemmebars indretning 

Vores sortiment omfatter et udvalg af drikke isterningespande i forskellige stilarter og materialer, så du kan købe en designer isterningespand, der passer perfekt til din indretning. 

En deisgn isterningespand kan ikke blot forstærke udseendet af din hjemmebarindretning, men kan også gøre sig som imponerende midtpunkter på spisebordet til en klassisk middagsfest. 

Uden tvivl vil de fungere som en elegant detalje i hjemmet, hvad enten de er i brug eller udstillet på din bardisk som et designerobjekt indtil din næste begivenhed. 

Isolerede isterningespande i materialer af høj kvalitet 

Isterningespande findes i en række materialer, herunder rustfrit stål, messing, marmor og glas. 

Rustfrit stål er det mest almindelige materialevalg for en isterningespand på grund af dets isolerende egenskaber og holdbarhed. 

En klar isterningespand i glas eller krystal er et klassisk og tidløst valg, der helt sikkert vil tilføje et strejf af elegance til enhver lejlighed. 

Vælg en isterningespand i marmor som en luksuriøs detalje til din hjemmebarindretning. Da marmor er et naturligt materiale, varierer hver isterningespand en smule i udseende, hvilket gør din isterningespand helt unik. 

En isterningespand med låg – hold det køligt 

For at holde dine drikkevarer kølige hele aftenen er en isterningespand med låg en praktisk mulighed, og det vil spare dig for at skulle løbe til fryseren for at fylde is op. Her kan du vælge mellem en række designer hjem isterningespande med låg fra eksklusive mærker. 

Matchende isterningespande og istænger 

Vælg en isterningespand med istænger i en matchende stil for et professionelt look til din hjemmebar. Vores udvalg af drikke- og bartilbehør inkluderer praktiske isterningetænger i funktionelle designs, der gør det nemt at fange glatte isterninger. 

Isterningespande til små og store begivenheder 

Isterningespande kan bruges til at holde dine drikkevarer kølige både ved små intime sammenkomster og store begivenheder som bryllupper eller fødselsdagsfester. 

Her kan du finde et udvalg af størrelser fra små til store isterningespande, så uanset om du skal servere en enkelt flaske champagne eller dusinvis af øl, kan du være sikker på, at dine drikkevarer forbliver kolde hele aftenen. 

En designer isterningespand – den perfekte gave til den, der nyder en drink 

For en gennemtænkt gave kan designer isterningespande være et fremragende valg til en ven eller et familiemedlem med en hjemmebar. 

Hvorfor ikke give en retro isterningespand i et interessant design? Vi anbefaler Culinary Concepts for et udvalg af stilfuldt bartilbehør, herunder isterningespande, vinkølere og flaskeåbnere, der vil være ægte blikfang ved enhver cocktailfest. For flere gaveideer, se vores gaveideer! 

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB