GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Varemærker/Brabantia

Brabantia

Med sine funktionelle pedalspande, vasketøjskurve og opvaskestativer gør Brabantia hverdagens gøremål til en sand fornøjelse. Hos os finder du et stort udvalg af stilrene husholdningsartikler lavet i højeste kvalitet fra verdenskendte Brabantia.
553 resultater sorteret efter  
Nyeste først
1
...
16
Side 1 af 16

Funktionelt design fra Brabantia

Brabantia er en hollandsk virksomhed, der er verdenskendt for at producere husholdningsartikler i meget høj kvalitet. Deres genstande er lavet til at holde meget længe og gøre dine huslige pligter lidt sjovere, ved at tilføje gennemtænkte og stilfulde designs, der gør hverdagen lettere.

Hvad er historien bag Brabantia?

Den hollandske familievirksomhed Brabantia blev grundlagt i 1919 og fremstillede derefter mælkespande, kander, tragte og sier. Den første serie af pedalspande blev lanceret allerede i 1955 og er en vigtig milepæl i virksomhedens historie. I dag er Brabantia en af ​​verdens førende producenter inden for sin niche og drives af fjerde generation.

Hvad er Brabantias designvision?

Brabantias mål er at berige hverdagen med smukt designede produkter, som også er en fornøjelse at bruge. Deres produkter er lavet til at holde længe og tager et klart skridt væk fra nutidens forbrugssamfund. Brabantia designer således ikke kun produkter til nutiden, men også til næste generation.

Hvordan arbejder Brabantia med miljø- og bæredygtighedsspørgsmål?

Brabantia er også et skridt foran, når det handler om omtanken for miljøet. Produkterne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og målet er, at andelen inden for de næste par år skal øges til 100 %. De arbejder tæt sammen med miljøorganisationen WeForest, der arbejder med at genplante skove.

Hvad er Brabantias mest populære produkter?

Brabantias populære pedalspande

Brabantia har et stort sortiment af husholdningsartikler i stål men er nok mest kendt for sine skraldespande og pedalspande, som fås i en række forskellige farver og størrelser. Det brede udvalg af størrelser er med til at gøre det nemt at finde en skraldespand, der passer ind i mange rum i dit hjem.

Du kan vælge mellem farverne mosgrøn, rød, beige, stål og terracotta-pink. Pedalspandene har en såkaldt "non-slip-base", som gør, at beholderen står ekstra godt fast. Derudover er de nemme at rengøre med de indvendige rum, der er nemme at fjerne.

Indret dit køkken og badeværelse med Brabantias produkter

Brabantia tilbyder ikke kun smarte husholdningsartikler som brødkasser og opbevaringsdåser l dit køkken, men også gennemtænkt badeværelsestilbehør som f.eks. en toiletbørste, der nemt monteres på badeværelsesvæggen, hvilket sparer en masse plads.

Innovative husholdningsartikler fra Brabantia

Brabantia er altid på forkant, når det handler om smarte funktioner og gennem årene har de lanceret flere innovative produkter som den klassiske proptrækker i plast, tørrespolen WallFix og skraldespandene med låg, der lukker stille og forsigtigt.

Fordi Brabantias produkter er stilfulde, funktionelle, innovative og miljøvenlige er det ikke underligt, at produkterne er blevet så populære.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB