GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Nicolas Vahé

Nicolas Vahé

Det danske mærke Nicolas Vahé blev skabt på baggrund af en livslang passion for lækkert, hjemmelavet mad og kvalitetsudstyr. Naturlige materialer og organiske former er grundstenen i denne kollektion.
39 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Nicolas Vahé - Køkkenudstyr af høj kvalitet fra Danmark   

Design dit køkken med holdbare og stilfulde produkter fra Nicolas Vahé. I deres sortiment kan du finde mange produkter til forberedelse og servering af mad, såsom skærebrætter, køkkentekstiler og bordskånere. På grund af deres smukke rustikke design bliver de højtkvalitets køkkenprodukter fra Nicolas Vahé et dekorativt blikfang i køkkenet, selv når de ikke er i brug.   

Hvem er Nicolas Vahé?   

Nicolas Vahé er en chocolatier og topkok fra Frankrig. Det var hans passion for god mad, der inspirerede kokken til at skabe sit eget mærke, som præsenterer køkkenredskaber og tilbehør samt forskellige madprodukter såsom salt og olivenolie.   

Designfilosofien hos Nicolas Vahé   

Nicolas Vahé ønsker at overraske og udfordre normerne med deres højtkvalitets produkter. Design fra Nicolas Vahé tilbyder dig en oplevelse, der går ud over det almindelige – alle produkter fortæller en historie og skaber en helt særlig Nicolas Vahé-atmosfære.   

Nicolas Vahé - smukke naturlige materialer af høj kvalitet   

Nicolas Vahé's sortiment er kendetegnet ved naturlige og organiske former i smukke materialer af høj kvalitet. Serveringsbakkerne er for eksempel lavet af akacietræ med en praktisk lædersnor, der gør det nemt at hænge op, når de ikke er i brug. Andre materialer, som Nicolas Vahé bruger, er for eksempel søgræs, hvoraf grydelapperne er lavet.   

Nicolas Vahé og Society of Lifestyle   

Nicolas Vahé er en del af Society of Lifestyle sammen med fire andre kendte og populære mærker. I 2001 blev Society of Lifestyle etableret, og siden da har de haft til formål at inspirere dig til at skabe et smukt og personligt hjem, hvor du har plads til at leve. Andre mærker i Society of Lifestyle inkluderer:   

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB