Kai Shun Classic kokkekniv olivenslebet har et blad fremstillet af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lagers damaskstål samt et skaft lavet af lamineret lyst Pakkatræ. Den japanske kniv med olivslibning er ideel til at skære, hakke og snitte stort set alt i køkkenet. Kokkekniven fra Kai passer lige godt til amatørkokke som til professionelle.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.