Kai Shun Classic skrællekniv har et blad lavet af fleksibelt AUS8A-stål og et håndtag i lamineret Pakkatræ. Den lange japanske skinkekniv passer lige så godt til ambitiøse hjemmekokke som i professionelle køkkener og er den perfekte kniv til at filetere og skære tynde skiver af skinke og laks.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.