Uanset om du er hobbykok eller arbejder i et professionelt køkken, er Kai Shun Classic universalkniv en fremragende kniv til de fleste køkkenopgaver. Med en kerne i høj-kvalitets VG-MAX-stål og 32 lag damaskering er kniven både holdbar og smuk. Håndtaget i ergonomisk udformet, lamineret Pakkatræ ligger godt i hånden og er slebet og poleret til en flot glans. Shun Classic fra Kai er en eksklusiv serie af knive – og er en af de største serier i damaskusstål i verden.
VedligeholdelseSlib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.
Anvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.