Kai Shun Classic White brødkniv indgår i en eksklusiv knivserie fra Kai og er et perfekt valg for både professionelle køkkener og ambitiøse hjemme-kokke. Takket være knivens bølgeskårede blad af VG-MAX stål og damaskstål kan du let skære gennem brød med hårde skorpel. Den japanske brødkniv er designet med et skaft af lamineret lyst Pakkatræ, som gør kniven behagelig at holde og smuk at se på.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.