Kai Shun Classic White forskærerkniv har et blad fremstillet af kvalitetsstålet VG-MAX og 32-lags damaskstål med et håndtag af lamineret lyst Pakkatræ. Kniven fra Shun Classic-serien er fremragende til at skære og tranchere kød og lader dig skære tynde, jævne skiver. Kai Shun Classic White forskærerkniv passer både til hjemmekokke og professionelle køkkener.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.