Kai Shun Classic White kokkekniv har et blad lavet af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskstål samt et håndtag lavet af lamineret lyst Pakkatræ. Den japanske kniv med det lange blad er ideel til at skære, snitte og hakke næsten alt i køkkenet. Kokkekniven fra Kai passer lige godt til amatørkokke som til professionelle.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.