Kai Shun Nagare forskærerkniv har et blad lavet af fleksibelt VG2-stål og VG10-stål, viklet med 72-lags damaskusstål og et ergonomisk håndtag i pakkatræ. Den japanske kniv tilhører Shun Nagare-kollektionen og er perfekt til at skære eller tranchere kød.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.