Kai Wasabi Black deba har et knivblad lavet af rustfrit stål med højt kulstofindhold 1K6 og et skaft lavet af en kombination af polypropylen og bambuspulver, hvilket giver det antibakterielle egenskaber. Den japanske Deba-kniv kombinerer funktionen af en kødkølle og en kokkekniv og bruges til at skære hovedet af og filetere fisk, udbening af fjerkræ og skæring af kød.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.