GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Layered

Layered

Det svenske mærke Layered fremstiller tæpper udfra ideen om at skabe et unikt design inspireret af alt fra mode og kultur til fotografi og arkitektur. Her mødes den gode kvalitet og det tidløse skandinaviske design i tæpper til det elegante og moderne hjem.
248 resultater sorteret efter
1
...
7
Side 1 af 7

Layered – kvalitetstæpper i skandinavisk design 

Det svenske mærke Layered er inspireret af forskellige kunstformer til at skabe smukke og innovative tæpper, som er designet med et stærkt fokus på bæredygtighed i produktionsprocessen samt transport og design. Med deres materialer af høj kvalitet og unikke mønstre bliver mærkets populære tæpper et rigtigt statement piece i dit hjem. 

Hvilke Layered tæpper er mest populære? 

I mærkets sortiment finder du tidløse, håndlavede uldtæpper og vævede bomuldstæpper. Vi har samlet et udvalg af de mest populære Layered tæppekollektioner til dig. 

Top 3 mest populære tæppekollektioner fra Layered 

  • Shaggy 
  • Byzantine 
  • Levels 

Tæpper fra Layered af dygtige håndværkere 

Layered samarbejder med nøje udvalgte fabrikker i Sverige, Europa og Asien, hvor fokus er på det særlige håndværk, som håndværkerne har. Målet er at bevare lokale og traditionelle håndværkstraditioner. 

Hvordan arbejder Layered med miljøet og bæredygtighed? 

Layered har fokus på at skabe produkter, der holder længe. Ved at bruge materialer af den højeste kvalitet samt naturlige materialer, der også er biologisk nedbrydelige, er alle Layered tæpper skabt med miljøet og bæredygtighed for øje. 

Innovative og bæredygtige tæpper fra Layered 

I Layereds sortiment kan du også finde plastiktæpper lavet af genbrugte PET-flasker. Flaskerne omdannes til tynde tråde, som igen bliver til et blødt garn, hvorfra tæpperne væves. Selvom tæppet er lavet af plastik, føles det lige så blødt som et almindeligt uldtæppe. Her hos Nordic Nest kan du udforske det innovative interiør fra Layered. 

Historien bag Layered 

Layered er et svensk mærke, der blev etableret i 2015 af Malin Glemme, og siden da har de skabt smukke tæpper af høj kvalitet. Deres vision har været at skabe unikke designs, der er inspireret af forskellige kunstformer, såsom arkitektur, mode, kultur og fotografi. Denne innovative måde at tænke på interiør har gjort Layered til et mærke, der tænker anderledes om design, og som også skaber unikke og spændende produkter til moderne og tidløse hjem. Her hos Nordic Nest kan du udforske det spændende udvalg af Layered møbler

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB