GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Varemærker/Lexington

Lexington

Lexington Company har et stort udvalg af håndklæder, sengetøj og puder i naturlige materialer og høj kvalitet. Her finder du et helt udvalg af tekstiler til hjemmet i New England-stil.
510 resultater sorteret efter
1
...
15
Side 1 af 15

Lexington Company – stilfulde designs i New England-stil 

Livsstilsmærket Lexington er verdenskendt for sine tekstiler i høj kvalitet til hjemmet såsom sengetøj, håndklæder og puder. Deres sortiment inkluderer også dekorative boligtilbehør, service og tilbehør til børneværelset i klassisk New England-stil. 

Det svenske mærke bruger primært naturlige materialer til fremstilling af deres produkter og har et stærkt fokus på at udvikle en bæredygtig produktlinje, der viser eksklusivt hjemmedesign, som kan bruges i mange år fremover. 

Hvilke Lexington-produkter er mest populære? 

Lexington præsenterer hovedsageligt designerhjemmetekstiler og linned i en maritim stil, fra bløde badehåndklæder og håndklæder til luksusdynebetræk og lagen. De præsenterer også en kollektion af smukke interiørdetaljer såsom duftlys, bordskånere og service

New England-stilen 

Lexingtons design er stærkt påvirket af den amerikanske østkyst samt af den traditionelle skandinaviske designstil. Alle Lexington-produkter er også kendetegnet ved deres høje kvalitet og klassiske maritime charme. 

Hvor fremstilles Lexingtons produkter? 

Meget af Lexingtons produktion foregår i Europa. De største produktionslande er Portugal og Tyrkiet. Dette har den fordel, at Lexington altid kan kontrollere og holde øje med både arbejdsforholdene og den bæredygtige produktion af deres produkter på stedet. 

Da Lexington Company er et svensk selskab med hovedkontor i Stockholm, er virksomheden ikke langt fra sine vigtigste europæiske produktionslande. Andre produktionslande inkluderer Italien, Indien og Kina. 

Hvordan vælger Lexington deres producenter? 

Lexington samarbejder med leverandører og fabrikker, der har den nødvendige ekspertise, der kræves til deres produkter. Et andet vigtigt krav er, at leverandøren kan garantere den kvalitet, som Lexington ønsker. For Lexington er det vigtigt at have langsigtede relationer med deres producenter, og de har haft flere af deres leverandører siden de blev etableret i 1997. 

Lexington har tæt kontakt med deres lokale repræsentanter, både i Europa og i andre produktionslande, og disse repræsentanter udfører regelmæssige besøg og kvalitetskontroller hos producenterne. 

Hvordan arbejder Lexington med miljøet og bæredygtighed? 

For Lexington er det vigtigt, at de materialer, som produkterne er lavet af, er af høj kvalitet og har god holdbarhed. Derudover er de bekymrede for deres sociale ansvar og en bæredygtig og miljøvenlig. 

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB