GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Linie Design

Linie Design

Linie Design tilbyder håndhævede tæpper i både traditionelle og moderne designs med en enkel skandinavisk stil. Kvalitetsprodukter med et stribet design bagpå er en del af Linie Designs filosofi.
4 resultater sorteret efter

Linie Design tæpper og gulvtæpper 

Linie Design er et dansk designfirma kendt for deres håndlavede tæpper af høj kvalitet. De kombinerer tradition og håndværk med et moderne skandinavisk designsprog for at skabe deres smukke tæpper, der er en glæde at dække dit gulv med. Linie Designs tæpper og gulvtæpper fås i flere forskellige farver og størrelser, så du kan være sikker på, at du vil finde et, der passer til dine særlige behov, uanset om du har brug for et stort og farverigt tæppe til at gøre din stue mere dynamisk, eller et mindre monokromt tæppe der fremkalder en rolig atmosfære. 

Hvilke er de mest populære Linie Design tæpper og gulvtæpper? 

Linie Design har lanceret flere populære produkter og kollektioner gennem årene. I deres sortiment finder du perler som Alton-kollektionen med dens særegne geometriske former, og den smukt håndvævede Asko-kollektion i rolige, jordnære toner. 

Top 3 kollektioner fra Linie Design 

  • Alton 
  • Asko 
  • Versanti 

Sådan holder du dine Linie Design tæpper og gulvtæpper rene: 

Hvis du vil holde dine tæpper og gulvtæpper i god stand, bør du passe ordentligt på dem. Følg disse tips for at holde dine Linie tæpper og gulvtæpper rene: 

  • Støvsug dit tæppe på begge sider. Ved at støvsuge dine tæpper på begge sider kan du få mere snavs ud af dem. Nogle gange kan det hjælpe at vende det flere gange. 
  • Roter dit tæppe. Ved at rotere dit tæppe ca. hvert år, så kan du sørge for at det slides mere jævnt. 
  • Lad ikke pletter sidde. Fjern pletter så hurtigt som muligt, da de kan blive sværere at fjerne, jo længere de sidder. 
  • Damp eller kemisk rens ikke dit tæppe. Dampning eller kemisk rensning af dit tæppe kan skade ulden. 

Linie Designs designfilosofi 

Designfilosofien hos Linie Design er dybt rodfæstet i nordisk designtænkning. Der lægges vægt på kvalitet og enkel æstetik, mens de løbende udforsker nye materialer, mønstre, ideer og metoder. Deres elegante designs skabes ved at fusionere ideer fra skandinaviske designere med viden fra håndværkere, hvilket resulterer i de smukke tæpper, du bare vil dekorere dit hjem med. 

Hvordan arbejder Linie Design med bæredygtighed? 

Linie Design ønsker at minimere klimapåvirkningen, og deres producenter skal overholde miljølovgivningen og sikre et sikkert arbejdsmiljø for deres arbejdere. 

Linie Design handler ikke med nogen, der bruger uetiske produktionsmetoder, og deres adfærdskodeks sikrer, at deres producenter opnår Linie Designs mål om etiske standarder og arbejdersikkerhed. 

Linie Design er en del af Care & Fair-initiativet 

Care & Fair er et initiativ, der bekæmper børnearbejde og arbejder for at forbedre levevilkårene for tæppeknuder og deres familier. Care & Fair er et globalt initiativ i tæppeindustrien, der støtter skoler for både unge og voksne samt flere daginstitutioner. En af Care & Fairs skoler støttes fuldt ud af Linie Design og er opkaldt efter firmaet. 

Historien om Linie Design 

Det danske mærke Linie Design har mange års erfaring med at lave og designe håndlavede tæpper siden deres grundlæggelse i 1980. I dag er Linie Design den største grossist af håndlavede tæpper i Nordeuropa.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB