GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Massproductions

Massproductions

Møbelvirksomheden Massproductions fokuserer på bæredygtig, effektiv og industriel produktion af høj kvalitet. Hos os hos Nordic Nest finder du et bredt udvalg af møbler fra Massproductions. Møblerne er designet til at holde længe med praktiske og smarte funktioner. Hvilken er din favorit?
148 resultater sorteret efter
1
...
5
Side 1 af 5

Massproductions – Kvalitetsmøbler med moderne design 

Massproductions møbler er designet til at holde, men også fra et æstetisk perspektiv. Mange af deres produkter er lavet af én type materiale, og når flere materialer anvendes, er de lette at adskille for genbrug. Hvor det er muligt, anvendes genbrugsmaterialer, og firmaet benytter konsekvent miljøvenlige klæbemidler og maling. Selv når designudfordringerne er krævende og vanskelige, er resultaterne ofte enkle. Massproductions mener, at unødvendige detaljer ikke er nødvendige, og argumenterer for, at skønheden kommer naturligt, når man skaber smarte og nyttige møbler. Massproductions tilbyder stole, borde og sofaer fra serier som Crown, Dandy og Albert. 

Hvornår blev Massproductions grundlagt? 

Det internationale mærke Massproductions blev grundlagt i 2009 af to designere, britiske Chris Martin og svenske Magnus Elebäck. Chris Martin er hovedsageligt designspecialist, mens Magnus Elebäck er hjernen bag firmaets innovative strategi. En væsentlig del af strategien er at Massproductions designer produkter internt, samarbejder med omhyggeligt udvalgte produktionsfaciliteter og sælger til et globalt marked. 

Konceptet bag Massproductions 

For fuldt ud at realisere sin vision kontrollerer Massproductions produktion, salg og markedsføring. Dette banebrydende koncept har vist sig meget vellykket, og firmaet har flere prisvindende møbelstykker, såsom Rose Chair og Crown Easy Chair. Massproductions har også en permanent samling hos Sveriges Nationalmuseum. 

Inspirationen bag Massproductions 

Navnet Massproductions er baseret på bæredygtig, effektiv og kvalitetsindustriel produktion. Massproductions tager et helhedsorienteret syn på fremstillingsprocessen og lægger stor vægt på miljøet i valget af værktøjer og materialer. Firmaet bygger på moderne og funktionel finesse, hvilket resulterer i møbler med multifunktionalitet og smarte løsninger. 

Massproductions' mest populære produkter 

  • Rose Chair 
  • Crown Easy Chair

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB