GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/String/String badeværelse

String badeværelse

String badeværelse skaber den orden og ryddelighed, som de fleste af os ønsker i badeværelset gennem de praktiske hylder, badeværelsesskabe og de mange smarte opbevaringsløsninger. Med en badeværelseshylde fra String optimerer du pladsen i badeværelset, samtidig med at du får en moderne og designet følelse med din indretning.
13 resultater sorteret efter

Organiser dit badeværelse med String

Oplever du ofte stressende morgener? Organiser din badeværelsesopbevaring med en hylde fra String. Brug alle de smarte dele fra String, der kan gøre hverdagen en smule lettere. Design en høj, gulvstående String hylde, der kan rumme mange forskellige dele af de smarte opbevaringsløsninger, der findes. Installer flere hylder, så hver familiemedlem kan have sit eget område til at holde tingene organiseret. Placer børnenes hylder lavt på sektionen for nem adgang til deres ting, og voksnes hylder højere op til opbevaring af parfumeflasker og andre sarte genstande.

Mange produkter, der opbevares på badeværelset, bruges ofte, fra tandbørster og hårbørster til rengøringscremer og barbermaskiner. Skab et opbevaringsområde på badeværelset, der gør disse produkter let tilgængelige. I stedet for lukkede skabe, der giver et tungere indtryk, kan du bygge en String hylde, der fungerer som et sidebord på dit badeværelse. Med vægmonterede metal- eller plexiglasstøtter og et par String hylder, kan du skabe et praktisk sted i det lille badeværelse til dine håndklæder og toiletartikler. Monter din String reol på væggen for nem rengøring nedenunder.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB