GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/String/String soveværelse

String soveværelse

For at skabe et hyggeligt soveværelse, der indbyder til afslapning, er det vigtigt med gode opbevaringsmuligheder. En String bogreol kan kombineres i uendelige størrelser, farver og finish. Hylden kan være væghængt eller stå på gulvet og kan suppleres med hylder, skabe og magasinhylder. Her kan du placere bøger, dekorativ belysning og dine yndlingsgenstande for at skabe en hjemlig og indbydende atmosfære.
69 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Det bedste sted til lange morgener i sengen

Med String kan du skabe den mest optimale stringhylde, der komplementerer dine eksisterende møbler i soveværelset. Da soveværelset ikke altid kun er et sted til hvile, men også hvor du opbevarer dine mest personlige ejendele. Tænk på alle de tøj, sko og bøger, du har i dit soveværelse. Tricket er at finde en balance mellem at vise et par beklædningsgenstande eller genstande og samtidig skjule flertallet af tøj og sko. Det er ikke en helt nem opgave at løse, men med String kan du finde funktionelle opbevaringsløsninger til soveværelset.

Byg Dit Sengebord med String Moduler

Nogle ting vil du gerne have tæt på sengen, som en bog, hovedtelefoner og en natlampe. Tæt på sengen er det fremragende at placere en String skuffe-enhed, der måler 58x30 centimeter, monteret på et par String vægstøtter på 50x30 centimeter. På denne måde får du både en overflade til din natlampe og praktisk opbevaring i form af to udtræksskuffer. Sengebordet bliver således et stilfuldt element i rummet og kan vælges i flere forskellige farver for støtter og skuffemoduler. Derudover kan du justere højden på sengebordet, så det passer til din seng.

Skab Opbevaring i Soveværelset med String

For at skabe et komfortabelt soveværelse til afslapning er gode opbevaringsmuligheder vigtige. En bogreol fra String kan kombineres i uendelige størrelser, farver og finish. Hylden kan være vægmonteret eller placeret på gulvet og kan suppleres med hyldeplader, skabe og magasinhylder. Her kan du placere bøger, dekorativ belysning og dine yndlingsgenstande for at skabe et hyggeligt og indbydende miljø.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB