GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Varemærker/String/String udendørs

String udendørs

Stringhylden passer ind i alle hjemmets rum, også i udestuen. String Outdoor er fremstillet i galvaniseret stål for at kunne modstå vejr og vind udendørs. String Outdoor åbner op for opbevaring i haven på en helt ny spændende måde. Her får du ganske enkelt muligheden for at indrette din terrasse med et smukt og tidløst hyllesystem.
21 resultater sorteret efter  
Popularitet

Opret en have med String Outdoor

String hylde-systemet – perfekt til havearbejde. Dette alsidige system er lige så velegnet til plantedyrkning som til opbevaring. Dyrk tomater, agurker eller chili i potter placeret på String-hylderne. Kombiner store og små potter for en kontrastfuld effekt. Tilføj potter lavet af terrakotta, ler og plastik for at bringe liv og bevægelse til din String-hylde. Overvej at tilføje et appelsin- eller citrontræ til din have for et strejf af citrus. Din grønne tommelfinger sætter grænsen. Har du brug for opbevaring til dine haveforsyninger? Jord, barkflis og gødning kan pænt opbevares i bunden af den lodrette String-hylde, let tilgængelig uden at fjerne fokus fra din have.

Stilfuld udendørs opbevaring med String Outdoor

String hylder bringer organisation og stil ikke kun til indendørs rum, men også til det fri. Brug Strings udendørs opbevaringsløsninger til at rydde op i din have, på din terrasse eller balkon. Dette alsidige system tilpasser sig problemfrit til forskellige udendørs indstillinger og giver en praktisk og samtidig æstetisk tiltalende løsning til at holde dine udendørs områder pæne og organiserede.

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB