GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Gaveideer/Gaver til valentinsdag

Gaver til valentinsdag

Valentinsdag er en dag, hvor vi værdsætter vores kære ved at give dem betænksomme gaver. Uanset om det er en ven, der får dig til at grine, din bedre halvdel, der altid er ved din side eller dine forældre, der altid har været der for dig – så har vi en valentinsdagsgave til alle.

1279 resultater sorteret efter
1
...
36
Side 1 af 36

Valentinsdag 2024

Er du stadig på udkig efter den perfekte gave til Valentinsdag? Hos Nordic Nest har vi samlet de bedste Valentinsgaver i skandinavisk stil til dig på ét sted. Her finder du noget til både ham og hende samt i alle prisklasser.

Gaveideer

Har du ingen ide om, hvad du kan forære din kæreste, partner eller bedste ven? Eller er det måske en gave til din mor eller far, du er på udkig efter? På denne side har vi samlet vores favorit ideer til Valentinsdag, hvor der er noget til alle. Her finder du alt fra personlige gaver, såsom skandinaviske skulpturer, en smuk kop eller måske et fantastisk uldsjal. Der er gaver i alle prisklasser.

Gaver til ham

Det kan være svært at finde en gave til ham!

Du kan prøve at tænke på følgende to ting:

  • Hvad er hans hobbies
  • Hvad ville han ikke spendere på sig selv.
  • Hvad med et unikt knivsæt til ham, så han bliver chefkok i eget hjem eller et sæt luksuriøse whiskyglas?

Gaver til hende

Det kan være ligeså svært at finde en gave til hende! Her kan du kigge på vores store udvalg af skandinavisk design til udsmykning af hjemmet.

Prøv at se, om du kan komme afsted med at rekognoscere hendes hjem!

Hvilken stil har hun, og hvilken farveskala anvender hun i sit hjem? Prøv at holde dig inden for samme farveskala og tema omkring materialer.

Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig gave, så er duftelys med holdere altid en smuk gave. Hvis du er på udkig efter en gave med wauw-effekt, så anbefaler vi en vase, hvori du kan sætte en fantastisk buket blomster.

Kort til Valentinsdag

Gør din Valentins-gave mere personlig med et kort. Vi har flotte kort, som du kan lægge ved din gave! Lav et kort skriv om, hvad du føler, eller prøv med et digt.

Hvornår er det Valentinsdag?

Det er Valentinsdag den 14. februar. Det er den samme dato hver evigt eneste år. Så du kan markere det som en tilbagevende påmindelse i din kalender!

Er du sent på den? Så send din Valentinsgave

Hvis du køber din Valentinsgave i sidste øjeblik, og ikke befinder dig på samme sted som din elskede, så kan du få sendt din Valentinsgave. Det tilføjer også et ekstra overraskelsesmoment. Hos Nordic Nest tilbyder vi forsendelse til hele verden, med ekspresafskibning som mulighed til mange lande.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB