GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Møbler/Sofaer & lænestole/Lænestole & fodskamler

Lænestole & fodskamler

En lænestol med matchende fodskammel gør stuen komplet! Vi har både klassiske og moderne varianter i forskellige stilarter og materialer såsom fløjl og læder.
660 resultater sorteret efter
1
...
19
Side 1 af 19

Lænestole og fodskamler til hjemmet 

En fin og blød lænestol er ikke bare et dejligt sted at slappe af efter en lang dag, de er også dekorative møbler, der påvirker både stil, atmosfære og stemning i rummet. Her kan du finde alle vores lænestole og fodskamler fra kendte og populære mærker. 

 

Hvilke lænestole og fodskamler er mest populære? 

I vores store sortiment af møbler kan du blandt andet finde lænestole og fodskamler med kendt design fra populære mærker. Lænestol og fodkamler kommer i en række forskellige farver, former og materialer, hvilket gør det let at finde noget, der passer til dig og dit hjem. Her kan du udforske vores store udvalg af lænestole fra kendte og populære mærker som Umage, Warm Nordic og Warm Nordic

 

Top 3 mest populære lænestole 

  • Bat lænestol fra Gubi 
  • Cover lænestol fra Muuto
  • Fly lænestol fra &Tradition 
  • Moderne lænestole uden armlæn 

Lænestole uden armlæn giver ofte et mere moderne og minimalistisk udtryk og kan derfor passe perfekt ind i hjem, der har interiør og indretning i moderne og minimalistisk stil. Her hos Nordic Nest kan du finde en række moderne lænestole uden armlæn fra kendte og populære mærker. 

 

Klassiske lænestole 

Klassiske lænestole med armlæn er ikke kun dekorative, de er også dejlige at sidde i, når du vil slappe af. En klassisk lænestol passer lige så godt ind i stuen som de gør på børneværelset eller på soveværelset. En blød og dejlig lænestol på børneværelset er det perfekte sted for højtlæsning. Udforsk vores store sortiment af lænestol og fodskamler fra kendte og populære mærker her. 

 

Fodskammel til opbevaring 

En skammel eller en siddepuffer er det perfekte sted at hvile benene på efter en lang dag, men de fungerer også perfekt til at lægge tæpper og plaider på, så de er let tilgængelige, når du har brug for dem. Fodskamler er også en fremragende ekstra siddeplads, når du har gæster. 

 

Lænestole - kendte designklassikere 

En lænestol, der betragtes som en designklassiker, er et sikkert valg, da en sådan lænestol er både nytænkende og har et tidløst og elegant design, som vil føles lige aktuelt uanset trends og mode. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB