GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Vægstole

En vægstol er perfekt som en ekstra siddeplads i entréen der ikke optager plads, når den ikke er i brug.
7 resultater sorteret efter

Vægstole – for funktionelt design 

Med en foldbar stol på væggen får du en behagelig siddeplads uden at en stol optager plads i et lille rum. Vægstole er populære tilbehør i en lille gang, men også i andre rum i hjemmet, hvor du vil frigøre mere plads, såsom badeværelset eller køkkenet. Derudover er vægstole også stilfulde møbler i hjemmet. Derfor tilbyder vi et håndplukket udvalg af de bedste vægstole, herunder fra kendte mærker som Edblad og Skagerak, så du nemt kan finde en vægmonteret stol, der ikke kun opfylder en vigtig funktion, men også passer til din indretning og personlige stil. 

Hvorfor vælge en vægmonteret stol? 

Med en vægstol har du altid en siddeplads ved hånden, hvor du har brug for det, ved blot at folde sædet ned fra væggen. En vægmonteret stol optager ikke gulvplads og giver også en større gulvflade, hvilket er ideelt i trange rum. 

En Foldbar Vægstol til Gangen 

Mange placerer deres vægstole i gangen, hvor de skaber mulighed for både unge og ældre at sidde ned, når de tager sko på eller af. Når den ikke er i brug, foldes sædet op og frigør igen masser af plads. Vægstole kommer i mange forskellige, smukke designs, og du kan vælge at matche din vægmonterede stol med andre møbler i gangen, såsom knagerække, bøjler eller skohylder, for en sammenhængende fornemmelse. I en gang fungerer en vægstol i metal særligt godt, da den ikke kun tilføjer et elegant touch, men også er holdbar til daglig brug og modstandsdygtig over for slid. 

Hvilket materiale skal din vægstol være i? 

Der findes vægstole i flere forskellige, solide materialer at vælge imellem. Nedenfor oplister vi nogle af de mest almindeligt anvendte materialer i vægstole: 

  • Metal: Vægstole i metal er elegante, materialet er særligt holdbart og har en meget lang levetid. 
  • Læder: En vægstol i læder er behagelig at sidde på, og det naturlige materiale bidrager til en hyggelig fornemmelse. 
  • Træ: Vægstole i træ findes ofte i smukke, vægmonterede stole i skandinavisk design. Eg og bøg er typiske træsorter, der egner sig godt til formålet. 

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB