GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Tæpper & tekstiler/Plaider & tæpper/Bomuldsplaider & bomuldstæpper

Bomuldsplaider & bomuldstæpper

Her finder du plaider og tæpper i økologisk bomuld til både voksne og børn. Vi har et bredt udvalg af tæpper og plaider i forskellige størrelser, farver og mønstre fra en række populære mærker.
285 resultater sorteret efter
1
...
8
Side 1 af 8

Hold dig varm med bløde bomuldsplaider og tæpper

Vikl dig ind i et designer bomuldskast for at holde dig varm, når det er koldt udenfor. Vores sortiment inkluderer varme bomuldskast og tæpper, som er perfekte til at hygge sig med på vinterdage eller på kølige sommeraftener. Gennemse vores kuraterede samling for at finde et, der passer til din personlige stil og dit hjem.

Bomuldstæpper og -kast med skandinavisk design

Hvis du leder efter et bomuldstæppe af høj kvalitet i skandinavisk design, vil du her kunne finde et stort udvalg at vælge imellem. For eksempel er de svenske mærker Klippan Yllefabrik og Ekelund Linneväveri kendt for deres kvalitetsskandinaviske tekstiler og inkluderer en række smukke bomuldsplaider og tæpper i deres kollektioner.

Dekorer dit hjem med smukke bomuldskast

Et bomuldstæppe er ikke kun perfekt til at holde dig varm, men kan også fungere som en smuk dekoration i dit hjem. Du kan bruge et hyggeligt bomuldskast til sofaen for at tilføje farve og mønster til stuen, samtidig med at det tilbyder varme og komfort. Det kan også være rart at tilføje et eller to bomuldskast ved foden af sengen som en stilfuld interiørdetalje.

Selv på terrassen kan det være en god idé at dekorere med et par ekstra bomuldskast til hyggelige middage i løbet af kølige sommeraftener. Hos os finder du bomuldskast og tæpper fra velkendte mærker som NJRD, Ferm Living og Elvang Denmark.

Bomuldstæpper med forskellige farver, mønstre og teksturer

Et bomuldskast med dristige farver eller mønstre kan være den perfekte måde at tilføje en accentfarve til dine interiører på. Du kan også vælge et ensfarvet bomuldstæppe i skandinaviske toner som grå, beige eller hvid, for en afslappet og rolig følelse.

Udover at tilføje farve og mønster kan et bomuldskast også være en vidunderlig måde at tilføje tekstur til et rum på, såsom vaffeltæppe fra det svenske mærke Tell Me More eller de elegant teksturerede bomuldsplaider i Gems-kollektionen fra Classic Collection.

Vores sortiment inkluderer både små og store bomuldskast i mange forskellige farver, mønstre og teksturer, så du kan finde dine favoritter!

Bomuldskast til de små

Til børneværelset vil du her kunne finde flere bomuldskast og tæpper lavet af højkvalitets økologisk bomuld med dejlige motiver og glade farver – bløde og varmende for de små og perfekte at give væk som dåbsgave!

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB