Lagerføres efter behov, sendes tidligst 12. november
Godt at vide
HRC 61.0
Kai Shun Classic skrællekniv har et blad af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lagers damaskstål samt et håndtag lavet af lamineret Pakkatræ. Skrællekniven hører til Shun Classic-serien, hvor det konvekse blad sammen med den manuelle slibning giver hver kniv en uovertruffen skarphed, som lader den skære gennem selv de hårdeste materialer. Den lille japanske kniv er perfekt til at skrælle og skære små grøntsager eller frugter og kan bruges af både ambitiøse hobbykokke og professionelle.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.