GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Vargen & Thor

Vargen & Thor

Vargen & Thor er en svensk virksomhed, der fokuserer på at skabe smukke og unikke køkkenprodukter, der ikke blot er bæredygtige, men er lavet ægte kvalitetsmaterialer. Hos Nordic Nest finder du et stort udvalg af dekorative køkkenting i topkvalitet, fra Vargen & Thor.
62 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Hvad er historien bag Vargen & Thor? 

Vargen & Thor begyndte med en drøm om bedre og mere stilfulde køkkenprodukter. Fem år senere ramte Vargen & Thors kreative og unikke produkter markedet. Drømmen om smukke produkter lavet med kloge materialevalg, der kan modstå hård håndtering, er blevet til virkelighed. 

Hvad er Vargen & Thors designvision? 

Visionen bag Vargen & Thor er at skabe unikke produkter, som du ikke har set noget sted før. Et måltid handler ikke kun om maden, du putter i munden, men også om panden, du bliver serveret fra, eller de redskaber, du holder i hænderne. Vargen & Thors redskaber har en god vægt og den rigtige balance i hånden, samtidig med at de komplementerer enhver borddækning. 

Hvad er Vargen & Thors mest populære produkter? 

Vargen & Thor er kendt for deres bestik, spisepinde og kogegrej med smukke hamrede overflader. Blandt deres populære produkter er: 

Vargen & Thor – sauterpande 

Vargen & Thor – kasserolle

Vargen & Thor - kniv 

Tilbyder Vargen & Thor garanti på deres produkter? 

Ja, Vargen & Thor yder garanti på dele af deres sortiment. 

  • Vargen & Thor spisepinde – 5 år 
  • Vargen & Thor salt- og peberkværn – 5 år 

Kan jeg maskinvaske mine Vargen & Thor produkter? 

Ja, du kan maskinvaske alle produkter undtagen køkkenknivene. Vargen & Thor har designet smukke produkter, der gør hverdagen lettere ved at være opvaskemaskineegnede. Efter at have lavet et stort måltid, kan du med tillid sætte kasserollen, stegepanden og bestikket direkte i opvaskemaskinen. Hvis du har brugt en køkken- eller grøntsagskniv, er det bedst at vaske den i hånden. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB