GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/De Buyer

De Buyer

De Buyer er et fransk mærke, som fremstiller stegepander, gryder, kasseroller og køkkenværktøj af god kvalitet. De Buyers produkter er funktionelle, robuste og holder i mange år.
6 resultater sorteret efter

De Buyer – kvalitetsgryder og -pander siden 1830 

De Buyer er et fransk mærke, der har designet og produceret køkkenudstyr af høj kvalitet til både professionelle kokke og amatørkokke hjemme siden 1830. Her hos Nordic Nest finder du køkkengrej såsom gryder, stegepander, kasseroller og wok samt køkkenudstyr som målebægre og knivslibere fra dette populære mærke. 

Hvilke De Buyer produkter er mest populære? 

De Buyer designer køkkengrej af høj kvalitet med et klassisk og tidløst designsprog, der er let at kombinere med de eksisterende køkkenredskaber i dit køkken. 

En af deres mest populære kollektioner er Mineral B Pro, som inkluderer kvalitetsjernstegepander i forskellige størrelser, der er forbehandlet med bivoks for at tilbyde overlegne non-stick egenskaber. 

Historien om De Buyer 

De Buyer begyndte i en lille smedje i Val d’Ajol, Frankrig, der producerede metalbestik fra nærliggende områder. I dag producerer De Buyer køkkenredskaber af høj kvalitet, som bruges i køkkener over hele verden. 

De Buyer udvikler sine produkter i samarbejde med professionelle kokke og bruger forskellige materialer i produktionen, der er tilpasset de forskellige madlavningsteknikker, der anvendes i traditionel fransk madkunst. 

De Buyers designfilosofi 

De Buyer mærket baserer sit arbejde på tre kerneværdier: passion, pålidelighed og engagement. De arbejder konstant på at udvikle innovative løsninger for at imødekomme behovene hos hjemmekokke og professionelle kokke. Deres produkter er udviklet til at hjælpe dig med at tilberede nærende og velsmagende retter med stor opmærksomhed på detaljer og omhu. 

Hvordan arbejder De Buyer med bæredygtighed? 

De Buyer tillægger ansvarligt forbrug stor betydning, og alle deres produkter er designet, så de kan bruges i meget lang tid. De Buyer går ind for miljøvenlige produktionsmetoder, der beskytter det smukke område i Vogeserne, som ligger i Østfrankrig og også er det område, hvor De Buyer producerer sine produkter. For eksempel har fabrikken sit eget vandværk, der renser vandet, der bruges i produktionen, for at beskytte de fisk, der lever i den lokale flod. De Buyer har også opsat en række bistader rundt om fabrikken. 

Hvordan rengør du dit De Buyer køkkengrej? 

De Buyer har både belagte pander og gryder samt jernpander i sit sortiment, som skal rengøres på forskellige måder. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de specifikke plejeinstruktioner for dit De Buyer-produkt, før du rengør det. Generelt anbefales det dog at skylle panderne og gryderne med lunkent vand umiddelbart efter brug for at forhindre, at madrester hænger fast på bunden, hvilket kan gøre rengøringen mere besværlig.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB