GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Scherlin

Scherlin

Scherlin Form er en småländsk møbelvirksomhed, der blev grundlagt i 1991 af designeren Ulf Scherlin. Siden da har virksomheden skabt designprodukter med stort fokus på form, funktion og præcision. Hos os i Nordic Nest finder du et bredt udvalg af møbler og indretning fra Scherlin, og her er du garanteret at finde noget, der passer til dig og dit hjem.
80 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Scherlin – Form og Funktion 

Scherlin, et firma fra Småland i Sverige, skaber designprodukter af høj kvalitet med et stærkt fokus på både form og funktion. Ved at anvende robuste og holdbare materialer skaber Scherlin interiører med et skandinavisk præg. Scherlin producerer en bred vifte af boligindretninger som skoreoler, sengeborde, spejle og meget mere. Hos Nordic Nest kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Scherlin, hvor du er garanteret at finde noget, der passer både til dig og din indretning. 

Hvad er de mest populære produkter fra Scherlin? 

Blandt de mest populære produkter fra Scherlin finder du: 

Scherlin Form – Lokal produktion 

De fleste produkter skabt af Scherlin Form fremstilles i Småland, og firmaet bestræber sig på at holde så meget af sin produktion lokalt og inden for Sveriges grænser som muligt. 

Hvem er Ulf Scherlin? 

Ulf Scherlin er en designer, der grundlagde Scherlin Form efter at have skabt en bænk til sin egen entré. Fra en skitse på papir blev firmaet dannet med produktionen baseret i Småland. 

Grundlaget for Scherlin Form 

Et grundlæggende princip for Scherlin Form er brugen af robuste og holdbare materialer. Scherlin Form trækker på et skandinavisk design sprog og skaber møbler, hvor form og funktion er i forgrunden. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB